Antena 3 CNN Timp liber Muzică Johnny Depp îşi lansează propria casă de discuri şi caută trupe noi pe piaţa britanică

Johnny Depp îşi lansează propria casă de discuri şi caută trupe noi pe piaţa britanică

Johnny Depp îşi lansează propria casă de discuri şi caută trupe noi pe piaţa britanică
20 Iun 2010   •   23:33

Actorul american Johnny Depp îşi va lansa propria casă de discuri şi caută, la Londra, noi talente în muzică, anunţă contactmusic.com.

Înainte să se orienteze spre actorie, Johnny Depp a cântat cu mai multe grupuri de muzică rock. Actorul a rămas un mare fan al muzicii. recent, el a finanţat studioul trupei britanice Babybird pentru un material discografic.

Potrivit The Sun, Johnny Depp a înfiinţat compania Unison Music şi a angajat mai mulţi căutători de talente în vederea descoperii de noi trupe pe piaţa britanică.

"Johnny a fost mereu pasionat de muzică. Se implică foarte tare în muzică. Evident, nu poate ajunge la atâtea concerte câte şi-ar dori, dar are o echipă bună lângă el şi va susţine personal orice iniţiativă a acestora", a declarat o sursă apropiată lui Depp.

Johnny Depp este cunoscut pentru rolurile jucate în filme de succes precum "Edward - Mâini de Foarfecă",  "Don Juan de Marco" sau "Piraţii din Caraibe". Actorul a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, însă nu a reuşit până în prezent să obţină nici o distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a primit Globul de Aur pentru rolul frizerului sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. Un an mai târziu, Depp a fost desemnat "cel mai sexy bărbat în viaţă" de către revista People.

Unul dintre cele mai recente filme în care joacă Johnny Depp este "Alice în Ţara Minunilor", în regia lui Tim Burton.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Johnny Depp muzica
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close