Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lady Gaga, Shakira şi Kylie Minogue, marile câştigătoare la Virgin Media Music Awards 2011

Lady Gaga, Shakira şi Kylie Minogue, marile câştigătoare la Virgin Media Music Awards 2011

Lady Gaga, Shakira şi Kylie Minogue, marile câştigătoare la Virgin Media Music Awards 2011
Sursa foto: Foto: therealtimer.com
10 Feb 2011   •   15:39

Lady Gaga, Kylie Minogue, Shakira au fost artistele care au dominat gala Virgin Media Awards 2011, organizată miercuri, la Londra. Cele trei dive au primit principalele trofee ale anului, potrivit Contactmusic.com.

Premiile, dedicate industriei muzicale britanice sunt decernate în fiecare an în urma voturilor exprimate de fani. Se pare că şi anul acesta, ele au reliefat încă o dată dominaţia exercitată de stilul pop în ultimele 12 luni în topurile de gen internaţionale.

Potrivit sursei citate, Kylie Minogue s-a impus la categoria "cel mai bun album al anului", pentru materialul discografic "Aphrodite", şi la categoria "cel mai bun single al anului", pentru piesa "All The Lovers".

În acelaşi timp, Shakira a fost desemnată "cea mai bună cântăreaţă solo", Christina Aguilera s-a impus la categoria "cel mai bun comeback", iar piesa "Telephone", interpretată de Lady Gaga în duet cu Beyonce, a triumfat la categoria "cea mai bună colaborare".

Solista grupului Marina And The Diamonds, s-a impus la categoria "cel mai bun artist debutant", iar cântăreaţa pop Pixie Lott a fost desemnată "Hottest Female" ("Cea mai sexy cântăreaţă").
 
La categoria masculin rockerii de la Muse au câştigat la categoriile "cel mai bun grup" şi "cea mai bună trupă live", iar John Lennon a fost recompensat cu trofeul "Legend of the Year".

×
Subiecte în articol: Lady Gaga shakira
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close