Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lara Fabian, dată în judecată pentru anularea concertului de la București

Lara Fabian, dată în judecată pentru anularea concertului de la București

Organizatorii concertului de la București al Larei Fabian, pe care artista l-a anulat chiar în ziua în care trebuia să aibă loc, au anunțat că o vor da în judecată pe cântăreață și pe managementul ei. 

Lara Fabian, dată în judecată pentru anularea concertului de la București
Sursa foto: foto- Facebook/ Lara Fabian
04 Feb 2020   •   23:03

"În seara de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Biletele au fost vândute în proporţie foarte mare şi noi, organizatorii, am pregătit spectacolul până la ultimul detaliu", au transmis organizatorii printr-un comunicat de presă. 

Aceștia au mai spus că artista a decis, în jurul orei 16, să părăsească Sala Palatului și să plece spre aeroport fără a discuta cu vreun reprezentant al organizatorului. 

"Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori. În postarea ei de pe conturile de social media, artista spune că este în camera ei de hotel, menţionând că nu a fost plătită pentru a putea să îşi plătească echipa, aşadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti. Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă". 

Lara Fabian și-a anulat concertul de pe 3 februarie, din București, de la Sala Palatului, programat pentru ora 19.30. Spectacolul face parte din „50 World Tour”, început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, „Papillon”. Artista a spus că s-a ajuns în această situație din cauza managerului acestui turneu internațional care nu-și îndeplinește sarcinile financiare.

Artista ar fi trebuit să concerteze în România în luna noiembrie 2019, însă din cauza unei boli neprevăzute cu care s-a confruntat, evenimentele au fost reprogramate.

Cum le-a explicat Lara Fabian fanilor români anularea concertului de la București

"Sunt în București, în hotelul meu, și sunt foarte tristă să vă spun că show-ul din această seară a fost anulat din cauza unor circumstanțe nefericite, total independente de voința mea, a celor din trupă sau a celor din echipa mea. Pentru că mereu mi-am împărtășit sentimentele cu voi, trebuie să dau dovadă de transparență azi și de adevăr pur, cu toată obiectivitatea. 

Am o stare de furie și de resentiment fiindcă, pentru a patra oară la rând, persoana care manageriază acest tur internațional, care se presupune că mă plătește pentru apariția în aceste show-uri, de fapt nu o face. 

Nu pot accepta să rămân oarbă la un astfel de abuz și nici nu pot continua să vin la concerte, când eu trebuie, în mod evident, să plătesc angajații și să suport toate cheltuielile de concert, fără să fiu plătită. E o situație atât de oribilă. Am încercat să merg mai departe, sperând că se va rezolva de la sine, dar e din ce în ce mai rău și am ajuns într-o situație care nu mai poate continua".

Citiți și Lara Fabian și-a anulat din nou concertul din București, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au plătit-o și a renunțat la spectacol

×
Subiecte în articol: Lara Fabian
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close