Antena 3 CNN Actualitate Lara Fabian și-a anulat din nou concertul din București, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au plătit-o și a renunțat la spectacol

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul din București, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au plătit-o și a renunțat la spectacol

Lara Fabian și-a anulat concertul de pe 3 februarie, din București, de la Sala Palatului, programat pentru ora 19.30. Spectacolul face parte din „50 World Tour”, început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, „Papillon”. Artista a spus că s-a ajuns în această situație din cauza managerului acestui turneu internațional care nu-și îndeplinește sarcinile financiare.

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul din București, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au plătit-o și a renunțat la spectacol
Sursa foto: Foto: Lara Fabian/ Facebook
03 Feb 2020   •   17:23

Lara Fabian a lăsat și un mesaj pentru fanii români pentru a explica situația care o obligă să anuleze din nou concertul. 

Artista ar fi trebuit să concerteze în România în luna noiembrie 2019, însă din cauza unei boli neprevăzute cu care s-a confruntat, evenimentele au fost reprogramate.

"Prietenii mei, 

Am scris "prietenii mei" pentru că sunteți o parte importantă a vieții mele și voi fi foarte sinceră cu voi, așa cum trebuie să fie niște prieteni. 

Sunt în București, în hotelul meu, și sunt foarte tristă să vă spun că show-ul din această seară a fost anulat din cauza unor circumstanțe nefericite, total independente de voința mea, a celor din trupă sau a celor din echipa mea. Pentru că mereu mi-am împărtășit sentimentele cu voi, trebuie să dau dovadă de transparență azi și de adevăr pur, cu toată obiectivitatea. 

Am o stare de furie și de resentiment fiindcă, pentru a patra oară la rând, persoana care manageriază acest tur internațional, care se presupune că mă plătește pentru apariția în aceste show-uri, de fapt nu o face. 

Nu pot accepta să rămân oarbă la un astfel de abuz și nici nu pot continua să vin la concerte, când eu trebuie, în mod evident, să plătesc angajații și să suport toate cheltuielile de concert, fără să fiu plătită. E o situație atât de oribilă. Am încercat să merg mai departe, sperând că se va rezolva de la sine, dar e din ce în ce mai rău și am ajuns într-o situație care nu mai poate continua.

Dragostea pentru fani este ceea ce mă face mai puternică, încă de la începutul carierei mele. Toată lumea știe acest lucru, dar nu pot accepta această situație. Am să lupt pe căi legale pentru a mă putea întoarce la voi cât mai rapid. București, promit că voi cânta din nou pentru tine... Și da, vom sărbători împreună muzica și dragostea în veselia care ne leagă", a scris Lara Fabian pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: Lara Fabian
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close