Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bon Jovi a ajuns în Bucureşti, pentru prima oară

Bon Jovi a ajuns în Bucureşti, pentru prima oară

Trupa Bon Jovi a ajuns astăzi în România, pentru prima oară! Pregătirile sunt gata pentru concertul de mîine seară, aşteptat de mii de fani. Bucureştenii trebuie să ştie că au intrat deja în vigoare şi restricţiile de circulaţie din Piaţa Constituţiei, unde va avea loc concertul.

Bon Jovi a ajuns în Bucureşti, pentru prima oară
Sursa foto: Foto: Mediafax
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2011   •   16:40

Încă de vineri noapte de la ora 24:00 şi până marţi la ora 12:00, se va circula doar pe prima bandă între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Tot de astăzi, de la ora 08:00 dimineaţa, până luni la ora 06:00, se va închide circulaţia pe Bulevardul Unirii, pe ambele sensuri între Bulevardul I.C. Brătianu, Piaţa Regina Maria şi Bulevardul Libertăţii.

De mâine de la ora 10:00 şi până luni la ora 06:00, se va închide circulaţia şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Încă de pe 4 iulie, circulaţia a fost restricţionată pe banda a patra a bretelelor situate la circumferinţa Pieţei Constituţiei către Bulvardul Unirii, iar măsură ce va fi menţinută până la sfârşitul zilei de luni.

Trupa Bon Jovi va face spectacol în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti. Veteranii muzicii rock vor cânta pe o scenă de dimensiuni uriaşe. Una cât un bloc cu patru etaje. Vorbim despre o construcţie mai mare decât un teren de handbal, de 1350 de metri pătraţi.

Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 de waţi, iar peste 500 de persoane lucrează la acest eveniment, considerat "show-ul muzical al anului" în România.

×
Subiecte în articol: Bon Jovi concert restrictii trafic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close