Antena 3 CNN Timp liber Muzică Madonna a împlinit 53 de ani. Cântăreaţa continuă să arate şi să se poarte ca o adolescentă

Madonna a împlinit 53 de ani. Cântăreaţa continuă să arate şi să se poarte ca o adolescentă

Madonna a împlinit 53 de ani. Cântăreaţa continuă să arate şi să se poarte ca o adolescentă
Sursa foto: Foto: indiespeaker.com
17 Aug 2011   •   08:34

Regina muzicii pop, Madonna, a împlinit ieri 53 de ani. În ciuda vârstei, diva nu doar că arată, dar se şi poartă ca o adolescentă. Cu o viaţă care are nevoie de un roman fluviu pentru a fi povestită, Madonna pare să fi descoperit secretul energiei nesecate. Este brunet, francez şi cu 30 de ani mai tânăr ca ea.

În 1994, Madonna şoca publicul cu hitul "Like a Virgin" şi cu ţinutele extravagante. Controversele, deja marca Madonna, au ajutat-o să atingă succesul încă neegalat de vreun artist: 300 de milioane de discuri vândute.

La cei 53 de ani pe care i-a implinit marţi, regina muzicii pop continuă să şocheze. Refuză să arate, să se îmbrace sau să se poarte ca o femeie de 53 de ani.

Cea mai clară dovadă că vedeta refuză să îmbătrânească este relaţia cu dansatorul francez Brahim Zaibat. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi chiar de ziua Madonnei, pe o plajă din apropiere de New York.

Brahim nici nu se născuse când Madonna îşi începea cariera, iar mama dansatorului este cu 8 ani mai tânără decât artista. Amănuntele nu au contat însă nici pentru divă, nici pentru tânărul dansator.

În 2010 Madonna şi-a serbat ziua la un club din Londra. Presa de scandal aşteaptă să descopere unde va avea loc petrecerea din acest an. Iar fanii aşteaptă să o revadă în turneu.

 




×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close