Antena 3 CNN Timp liber Muzică Madonna a plâns în timpul unui concert pentru victimele din Paris!

Madonna a plâns în timpul unui concert pentru victimele din Paris!

Madonna a plâns în timpul unui concert pentru victimele din Paris!
Sursa foto: Foto: captura Youtube
16 Noi 2015   •   15:11

Madonna a plâns și a ținut un moment de reculegere la concertul din Stockholm, Suedia. Artista americană a ținut să reia unul dintre titlurile clasice ale muzicii franceze, "La vie en rose", a lui Edith Piaf, pentru a aduce un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris din 13 noiembrie, scrie Le Figaro.

Singură pe scenă, acompaniată de o chitară, interpreta a cerut publicului prezent la concertul său din 14 noiembrie de la Stockholm să păstreze un minut de reculegere.

"Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul, aceste crime și sfârșitul absurd al unor vieți prețioase aseară la Paris". "Sunt răvășită [...] atunci când oamenii plâng pierderea celor dragi", a spus artista americană, neputând să-și stăpânească lacrimile.

"Dar asta este exact ceea ce vor ei, să reducă la tăcere. Nu vom permite acest lucru, nu vom permite niciodată acest lucru", a declarat cu convingere Madonna, care și-a mai exprimat sprijinul și în timpul atacurilor din ianuarie 2015 de la revista Charlie Hebdo.

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris Madonna Stockholm
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close