Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mănuşă cu cristale Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la licitaţie în China

Mănuşă cu cristale Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la licitaţie în China

Mănuşă cu cristale Swarovski, purtată de Michael Jackson, scoasă la licitaţie în China
Sursa foto: Foto: kyw.cbslocal.com
17 Aug 2010   •   18:04

O mănuşă rară decorată cu cristale Swarovski negre, care i-a aparţinut lui Michael Jackson, va fi scoasă la licitaţie în luna octombrie în China, relatează Mediafax care citează femalefirst.co.uk.

Specialiştii se aşteaptă ca mănuşa să se vândă cu cel puţin 50.000 de dolari. Accesoriul vestimentar a fost purtat de starul pop pe parcursul turneului mondial de promovare al albumului "History: Past, Present and Future" lansat în 1995.

Dar mănuşa neagră purtată de Michael Jackson nu va fi singura scoasă la licitaţie, aceasta făcând parte dintr-un lot mai mare de obiecte care au fost utilizate de acesta, printre care costume de scenă, texte scrisă de mână şi picturi.

De asemenea, la această licitaţie vor fi aduse şi o serie de obiecte care au aparţinut altor celebrităţi, ca Marilyn Monroe, Elvis Presley, Madonna, Bruce Lee şi prinţesa Diana.

Rochia purtată de prinţesa Diana la un bal organizat în 1989 la ambasada Franţei din Londra, ar putea fi vândută, conform specialiştilor, pentru 80.000 - 100.000 de dolari.

Casa americană Julien's Auction va fi organizatorea licitaţiei care va avea loc pe 9 octombrie în cazinoul Ponte din insula Macau.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close