Antena 3 Timp liber Muzică Martor în procesul lui Michael: Medicul a vrut să ascundă sedativele până să vină ambulanţa

Martor în procesul lui Michael: Medicul a vrut să ascundă sedativele până să vină ambulanţa

de M.Z.    |    30 Sep 2011   •   12:05
Martor în procesul lui Michael: Medicul a vrut să ascundă sedativele până să vină ambulanţa
Sursa foto: Foto: eurweb.com

Medicul lui Michael Jackson ar fi încercat să ascundă nişte flacoane cu medicamente până la sosirea ambulanţei - asta susţine unul dintre martorii în procesul morţii artistului.

În cea de-a treia zi a procesului lui Conrad Murray, doctorul lui Michael Jackson, au depus mărturie fosta gardă de corp a megastarului şi fostul bucătar al acestuia. Ca şi la primele două audieri, familia cântăreţului a fost prezentă în sala de judecată.

Primul care a depus mărturie a fost Alberto Alvarez, unul din bodyguarzii lui Michael Jackson. Declaraţiile bărbatului nu au fost în favoarea doctorului Murray, care este acuzat de omor prin imprudenţă.

"În timp ce stăteam lângă pat, (Conrad Murray - n.r.) s-a aplecat şi a luat nişte flacoane. După asta, s-a aplecat spre mine şi mi-a spus ", a declarat Alberto Alvarez.

Doctorul i-ar mai fi cerut să ascundă şi o pungă cu substanţă pentru perfuzie, a mai adăugat Alvarez.

Procurorii sunt de părere că acea substanţă era de fapt Propofol, anestezicul care a dus la moartea regelui pop.

O altă persoană care a depus mărturie este şi fostul bucătar al lui Michael Jackson, care a vorbit despre comportamentul doctorului Murray înainte ca starul să moară.

"Era foarte nervos şi frenetic şi ţipa. ", a declarat Kia Chase.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close