Antena 3 CNN Timp liber Muzică Medicii lui Whitney Houston vor fi interogați în legătură cu medicamentele artistei

Medicii lui Whitney Houston vor fi interogați în legătură cu medicamentele artistei

Medicii lui Whitney Houston vor fi interogați în legătură cu medicamentele artistei
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
14 Feb 2012   •   16:40

Medicii cântăreţei Whitney Houston, decedată sâmbătă la Los Angeles, urmează să fie interogaţi de poliţia americană în legătură cu medicamentele descoperite în camera de hotel în care a fost găsit trupul neînsufleţit al artistei.

Poliţia americană încearcă să afle dacă artista şi-a procurat pe căi ilegale o serie de medicamente eliberate pe bază de reţetă care ar fi putut să îi provoace decesul, informează thesun.co.uk.

Potrivit presei americane, este foarte posibil ca artista să fi fost deja moartă în momentul în care a ajuns cu capul sub apă, în cada din camera de hotel din Beverly Hills, unde a fost găsită în după-amiaza de sâmbătă. De asemenea, se spune că Houston nu ar fi murit prin înecare, ci din cauza unui cocktail de medicamente prescrise şi alcool.

Potrivit unei alte teorii vehiculate în presă, Whitney Houston a suferit un atac de cord, cauzat de o reacţie adversă a organismului faţă de cocktailul de medicamente şi alcool pe care şi-l administrase.

Poliţia din Los Angeles a descoperit în camera cântăreţei şase flacoane de medicamente ce pot fi eliberate doar pe baza unei reţete: Xanax, Lorazepam, Ibuprofen, Midol, Amoxicilină şi Valium.

Ed Winter, directorul adjunct al Institutului de medicină legală din Los Angeles, a dezvăluit puţine informaţii privind rezultatele autopsiei cântăreţei Whitney Houston, într-o conferinţă de presă organizată duminică, precizând însă că medicii nu au descoperit urme vizibile care să ateste producerea unor traumatisme sau a unei crime.

El a refuzat să comenteze o serie de speculaţii, apărute în presă, potrivit cărora Whitney Houston s-ar fi înecat în cada din camera ei de hotel, după ce ar fi consumat droguri şi alcool: "Nu voi face niciun comentariu despre medicamentele sau reţetele prescrise pe care le-am obţinut".

Citeşte şi:

Whitney Houston a murit. Legendara cântăreaţă a fost găsită moartă în camera de hotel

Whitney Houston, o artistă de succes cu o viaţă personală foarte agitată

Moartea lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe Twitter

Prima posibilă cauză pentru moartea lui Whitney Houston: artista a fost găsită înecată în baie

Vedetele sunt şocate de moartea lui Whitney Houston şi îi citează cântecele în mesajele de adio

Bobby Brown a cântat la câteva ore după moartea fostei soţii Whitney Houston


×
Subiecte în articol: Whitney Houston
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close