Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mesajul ciudat apărut pe blogul personal al lui Tudor Chirilă. Ce spune vedeta despre despărţirea de persoana iubită

Mesajul ciudat apărut pe blogul personal al lui Tudor Chirilă. Ce spune vedeta despre despărţirea de persoana iubită

Mesajul ciudat apărut pe blogul personal al lui Tudor Chirilă. Ce spune vedeta despre despărţirea de persoana iubită
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Noi 2016   •   19:40

Tudor Chirilă şi-a luat prin surprindere fanii, după ce a postat un mesaj ciudat pe blogul său personal. Deşi are o relaţie extrem de strânsă cu mama copiilor săi, cântăreţul a scris un material despre despărţirea de persoana iubită.

„Nu-i cere cadourile înapoi. E atat de meschin. Mai poți rememora fericirea mândră pe care ai încercat-o când i le-ai oferit? Dacă faci asta, n-o să rămâi cu nimic. Nici măcar cu amintirile. Acum, poate că îți vine s-o omori. Și să te omori și pe tine. Milioane de feluri în care ai putea s-o rănești. Niciunul dintre ele n-o să-ți astâmpere setea. Să rănești femeia care ți-a ciopârțit sufletul e ca si cum ai bea zeama de varză în desert. Dupa prima înghiţitură nu-ţi va mai fi de ajuns un butoi întreg. Demnitatea în suferință pare a fi singura cale. E spirt pe rana deschisă. Ustura și curăţă. Nu încredința prietenilor tăi povestea voastră. Ei te iubesc necondițonat şi-ţi vor face dreptate aruncându-i vorbe de ocară. N-au fost în patul vostru când ea-ți furnica spinarea cu o singură atingere. N-au fost nici când îți lingea rănile provocate de războaie sau bătălii cotidiene. N-au fost în casa sufletelor voastre. S-au învârtit în jurul ferestrelor aburinde în spatele cărora voi doi eraţi unul, sărbatorind un Crăciun cald. Şi atunci? Ce rost au ei?”.

” Eşti singur în vârtejul suferinței tale și dacă vrei să ieşi trebuie să tragi aer în piept şi să te scufunzi până se sfârșeste. Mai degraba iubeşte-o până când iubirea ți se face apă și se scurge prin toţi porii. Iubeşte-o în absenţă. Va fi ca şi cum te-ai arunca de nebun într-un zid. De sute, de mii de ori. Neclintit, zidul îți va rupe oasele, pielea ţi-o vei zdreli, îţi vei sfâşia hainele până când te vei fi prelins în praful de la baza lui. Un somn lung te va cuprinde, apoi te vei trezi ca după un coșmar pe care vei încerca să-l rememorezi. Soarele dimineții nu-ți va da timp și vei uita. Cu fiecare zi care va trece vei mai fi uitat puțin câte puțin…Vindecă-te singur. E tot ce poţi face pentru tine”, a scris Tudor Chirilă pe blogul său.

 

×
Subiecte în articol: tudor chirila
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close