Antena 3 CNN Timp liber Muzică Michael Bolton revine în România: Artistul va concerta la Constanţa (VIDEO)

Michael Bolton revine în România: Artistul va concerta la Constanţa (VIDEO)

Michael Bolton revine în România: Artistul va concerta la Constanţa (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2010   •   21:19

Vedetele internaţionale iau cu asalt litoralul românesc. După Missy Elliott şi Mika, a venit şi rândul lui Michael Bolton să facă un popas la Marea Neagră. Artistul cântă pe 30 iulie, în apropiere de cazinoul din Constanţa.

Michael Bolton vine din nou în România. După ce a cântat în Bucureşti şi la Braşov, artistul va concerta de data aceasta la mare. Va fi un show sută la sută live, tocmai de aceea echipa tehnică a artistului va sosi în ţară cu câteva zile înainte de concert. Totul trebuie să fie gata până pe 30 iulie.

Deşi a vândut 52 de milioane de albume în toată lumea şi deţine două premii Grammy, Michael Bolton nu a avut prea multe cerinţe. A dorit să fie cazat într-o cameră cu vedere la mare şi să aibă piscină şi jacuzzi. Şi staff-ul său a găsit opţunea perfectă: unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia, care poate să-i asigure artistului condiţiile cerute.

Michael Bolton va sosi în România cu o zi înainte de concert şi a spus că vrea să viziteze litoralul românesc. Nu va gusta însă din mâncărurile noastre tradţioanale, deoarece vine cu bucătarul său personal. Artistul este vegetarian şi preferă bucătăria italiană.

Cei care vor să-l vadă live pe Michael Bolton trebuie să scoată din buzunar între 60 şi 200 de lei. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a ultimului său CD, ?One World One Love".



Observator

×
Subiecte în articol: concert litoral
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close