Antena 3 CNN Timp liber Muzică Michael Jackson, despre motivele care l-au ucis, într-o scrisoare şocantă: N-am dormit de 4 zile

Michael Jackson, despre motivele care l-au ucis, într-o scrisoare şocantă: N-am dormit de 4 zile

Michael Jackson, despre motivele care l-au ucis, într-o scrisoare şocantă: N-am dormit de 4 zile
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de S.T.    |    31 Mai 2012   •   08:50

O veche scrisoare de-a lui Michael Jackson a fost retrasă de la o licitaţie, zilele trecute, la intervenţia fostei sale soţii, Lisa Marie Presley.

Scrisoarea, trimisă de superstar chiar Lisei Marie, undeva între anii 1993 şi 1996, a şocat mii de fani. Michael se plângea în cele câteva rânduri tocmai despre problemele pe care le avea cu somnul, situaţie care l-a şi determinat în final să abuzeze de medicamente şi până la urmă să moară, în 2009, în urma unei supradoze de propofol, scrie tmz.com.

"Lisa, trebuie neapărat să mă odihnesc. Sunt patru zile deja de când nu am mai dormit deloc. Trebuie să las deoparte afacerile şi telefoanele. Trebuie să am grijă de sănătatea mea în primul rând. Sunt nebun după tine. Cu dragoste, Turd."



Lisa Marie Presley, destinatara scrisorii, a cerut ca foaia să fie retrasă de la licitaţie. Tot ea a intrat ulterior în posesia ei.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza "unei grave intoxicări" cu propofol.

×
Subiecte în articol: michael jackson scrisoare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close