Antena 3 CNN Timp liber Muzică Nadia Comăneci i-a schimbat destinul lui Celine Dion. Vezi ce a făcut pentru ea

Nadia Comăneci i-a schimbat destinul lui Celine Dion. Vezi ce a făcut pentru ea

Nadia Comăneci i-a schimbat destinul lui Celine Dion. Vezi ce a făcut pentru ea
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Aug 2012   •   21:43

Cântăreaţa Celine Dion a spus că o admiră foarte mult pe Nadia Comăneci şi s-a simţit inspirată de performanţa reuşită de gimnasta română la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976.

Celine Dion avea opt ani atunci când a asistat la momentul istoric în care gimnasta Nadia Comăneci a primit nota 10 la paralele, pe 18 iulie 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, informează site-ul publicaţiei Las Vegas Review-Journal.

"Urmăream Jocurile Olimpice şi ea aproape că mi-a schimbat destinul. Am iubit atât de mult puterea ei, dedicaţia ei şi munca grea pe care a depus-o. Îmi doream să fiu ca ea. Nu era vorba doar de gimnastică, ci de întreaga ei atitudine şi înfăţişare", a declarat artista.

Evoluţia de la Montreal nu a reprezentat însă singurul moment în care Nadia Comăneci a lăsat-o fără cuvinte pe Celine Dion. Douăzeci de ani mai târziu, cântăreaţa canadiană şi-a întâlnit idolul din copilărie.

Celine Dion se afla la Atlanta cu ocazia Jocurilor Olimpice din 1996, unde se pregătea să interpreteze o piesă pentru ceremonia oficială de deschidere a evenimentului sportiv. Se afla în camera ei de hotel cu soţul şi managerul ei Rene Angelil, când cineva a bătut în uşă. "Am deschis uşa şi... ea era chiar acolo. M-a dat gata!", a spus Celine Dion.

Rene Angelil aranjase această întâlnire surpriză şi obţinuse acceptul Nadiei pentru ca gimnasta să vină însoţită de o echipă care să filmeze momentul.

×
Subiecte în articol: Celine Dion
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close