Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ovidiu Lipan Țăndărică: “Lipan,tu te-ai împlinit pe tine însuți!”

Ovidiu Lipan Țăndărică: “Lipan,tu te-ai împlinit pe tine însuți!”

Ovidiu Lipan Țăndărică: “Lipan,tu te-ai împlinit pe tine însuți!”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
24 Dec 2013   •   13:29
Energie. Excentricitate. Sensibilitate. Forță. Tonus. Sunt câteva cuvinte care mi-au venit în minte după întâlnirea cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Este un artist complex care s-a salvat prin creație și artă. Dacă nu ar fi fost așa, dacă nu s-ar fi putut exterioriza, crede că ar fi înnebunit. Privește viața profund și are propria filosofie. Nu crede în probleme, ci în armonie. Bărbatul, tatăl și artistul se completează frumos, iar rezultatul este unul unic, poate “nebunie”, poate luciditate. O să vă placă acest interviu.

Cine a învins în viața dvs?

Viața a încercat să îmi joace de fiecare dată poate mai multe farse decât oricui, dar eu am avut o premoniții,  fiind născut într-o parte unde mi-a fost mai aproape Olimpul și pentru că nu am pierdut niciodată legătura cu Pământul. Sunt și foarte pragmatic și partea cu ,,a savura’’ apare numai în  momentul în care mă reproduc în toate formele. Am și încercat întotdeauna să  conștientizez momentul prezent. Poate când se întâmplă ceva pentru prima oară, foarte încântat de ceea ce fac, mă pierd câteodată…Acesta este adevărul! Dar mă reîntorc și merg cu ochii larg deschiși în lume și încerc ca spațiul în care trăiesc să-l simt și să-l aprofundez.

Cred că din cauza asta viața încearcă să îți joace farse, te trimite în niște cotloane din care mulți nu mai pot ieși și cred că aceasta este soarta lor. Nu, nu așa este viața.Viața este făcută să o trăiești, iar dacă nu știi să simți când vrea să te provoace sigur ai șansa neplăcută de a te pierde. Căutarea ta, să intri în rătăcire și chiar să devii absent, singuratic, să te ascunzi în adâncul sufletului tău, ajungi la o formă depresivă, dar, vă spun: Mare atenție! Eu mi-am dat seama că sunt talentat, înainte de a mă naște, am știut tot ce se va întâmpla cu mine, m-am născut, am uitat tot și a trebuit să o iau de la capăt.

Însă, eu cred că sunt stăpân pe situație, îmi las o doză de surpriză din partea vieții, ar fi absurd să devin o mașină, sunt un om sensibil, un om care trăiește momentul și clipa și atunci joc cu viața, nu există câștigător aici.

Citiţi interviul integral pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun interviu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close