Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ozzy Osbourne, diagnosticat cu Parkinson. "Am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii"

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu Parkinson. "Am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii"

Ozzy Osbourne a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Parkinson. 

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu Parkinson. "Am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii"
Sursa foto: foto- Facebook
21 Ian 2020   •   23:54

Rockerul britanic de 71 de ani a spus în cadrul unei emisiuni de televiziune că a fost diagnosticat cu această boală în urma unei căzături. 

"Am avut ultimul spectacol în Ajunul Anului Nou, la The Forum. După care am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii şi am descoperit că am o formă uşoară", a spus artistul.

Soția artistului, care îi este și manager, a spus că "sunt atât de multe tipuri de Parkinson, nu este nici pe departe o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. Şi te simţi ca şi cum ai avea o zi bună, iarăşi o zi bună, după care o zi foarte rea". 

Ozzy a explicat că ia multe medicamente, mai ales după ce a suferit o operație. "Am o amorţeală în josul acestui braţ de la operaţie, picioarele mi se tot răcesc. Nu ştiu dacă e de la Parkinson sau de la altceva, dar asta e problema. Pentru că au fost afectaţi nervii atunci când am făcut operaţia. Nu mai auzisem de durere pe nerv şi e un sentiment ciudat", a spus starul rock, potrivit TheGuardian

Soții Osbourne au mai dezvăluit faptul că urmează să plece împreună în Elveția pentru ca artistul să fie tratat. 

"Am ajuns la un punct în această ţară de la care nu putem merge mai departe, pentru că am primit toate răspunsurile pe care le puteam primi aici, aşa că în aprilie mergem la un profesor din Elveţia care se ocupă de întărirea sistemului imunitar''.

×
Subiecte în articol: ozzy osbourne parkinson
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close