Antena 3 CNN Timp liber Muzică P. Diddy îşi lansează propria televiziune - Revolt: Va fi animată de discuțiile continue de pe rețelele de socializare

P. Diddy îşi lansează propria televiziune - Revolt: Va fi animată de discuțiile continue de pe rețelele de socializare

P. Diddy îşi lansează propria televiziune - Revolt: Va fi animată de discuțiile continue de pe rețelele de socializare
Sursa foto: Foto: hitcrave.com
23 Feb 2012   •   09:16
Rapperul american Puff Diddy îşi va lansa în acest an propria televiziune, denumită Revolt, care va difuza în special muzică şi ştiri, informează site-ul nme.com.
 
Muzicianul american a declarat că televiziunea Revolt "va fi animată de discuţiile continue de pe reţelele de socializare". Nu se ştie deocamdată dacă rapperul P. Diddy va participa la realizarea emisiunilor ce vor fi difuzate la televiziunea sa, informează site-ul revistei New Musical Express.
 
Rapperul speră să îşi lanseze televiziunea înainte de sfârşitul anului, informează New York Times.
 
Potrivit aceleiaşi publicaţii, P. Diddy a spus că televiziunea Revolt va difuza în special muzică şi ştiri.
 
Noua televiziune Revolt va fi retransmisă de reţeaua Comcast, cel mai mare furnizor de televiziune prin cablu din Statele Unite. Distribuţia Revolt în reţeaua Comcast este posibilă în urma unui acord cu guvernul american care a permis companiei Comcast să intre în acţionariatul grupului NBC Universal, în schimbul promisiunii de a include în reţelele sale de cablu şi televiziuni deţinute de persoane aparţinând minorităţilor etnice.
 
Comcast Corporation deţine o majoritate de acţiuni de 51% din grupul de media şi divertisment NBCUniversal (care include televiziuni precum Sci fi Universal, Universal Channel, Diva Universal, Studio Universal, 13th Street Universal, E! Entertainment Television, The Style Network), iar restul acţiunilor de 49% sunt deţinute de General Electric.
 
P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy.

În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close