Antena 3 Timp liber Muzică Poza de copertă a unui album Nirvana, reprezentând un bebeluş gol, interzisă de Facebook

Poza de copertă a unui album Nirvana, reprezentând un bebeluş gol, interzisă de Facebook

de Antena3.ro    |    29 Iul 2011   •   14:16
Poza de copertă a unui album Nirvana, reprezentând un bebeluş gol, interzisă de Facebook Foto: kr3k.blogspot.com

Facebook îşi continuă cenzura pe reţeaua de socializare, de data aceasta aplicând-o pe o poză de pe coperta unui album Nirvana, relatează msn.com.

Pe pagina de Facebook a trupei Nirvana au fost postate mai multe poze de pe albumul Nevermind, care aniversează în toamnă 20 de ani de când a fost lansat. Printre ele a fost pusă şi fotografia de copertă a albumului, care prezintă un bebeluş gol care pluteşte într-o piscină. Poza cu pricina a fost imediat înlăturată de reţeaua de socializare, sub pretextul că încalcă termenii de utilizare.

"Facebook nu permite fotografii care reprezintă atacuri la adresa unui individ sau a unui grup, care conţin nuditate, folosirea drogurilor, violenţă" este explicaţia dată de reţeaua de socializare.

"Modelul" din poza respectivă, Spencer Elden, care acum are 20 de ani, a declarat că nu se simte ofensat cu nimic şi nu are nici o problemă cu promovarea fotografiei.

"Destul de puţini oameni din lume mi-au văzut penisul. Aşa că mi se pare destul de grozav", a afirmat Elden.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close