Antena 3 CNN Timp liber Muzică Pretenţiile artiştilor care vor urca pe scena festivalului Sonisphere (VIDEO)

Pretenţiile artiştilor care vor urca pe scena festivalului Sonisphere (VIDEO)

Pretenţiile artiştilor care vor urca pe scena festivalului Sonisphere (VIDEO)
23 Iun 2010   •   11:14

 

Răi pe scenă, pretenţioşi în culise. Vorbim de artiştii care vor cânta în acest weekend la festivalul Sonisphere, de la Romexpo. Rockerii de la Metallica au cerut preparate vegetariene, servite în veselă de porţelan. Cei de la Rammstein vor să vadă campionatul mondial în culise, iar rockerii de la Manowar nu urcă pe scenă dacă nu servesc înainte mâncare ecologică.

Sâmbătă seara românii se vor întâlni din nou cu Metallica. Este a treia oară când rockerii vin în România iar acum se vor simţi ca acasă. Vor avea la dispoziţie tot ce au cerut, adică foarte multă mâncare sănătoasă, doar legume şi fructe organice şi veselă din porţelan.

Multe persoane din anturajul Metallica preferă mâncarea fără carne chiar şi fără lactate, doar legume şi fructe. Ca să combată arşita, Metallicii au cerut şi 400 de kilograme de gheaţă.

Una din formatiile care au avut specificatii stricte este Manowar ai cărei membri doresc să bea vin doar din anumiţi ani, doresc mancare ecologică, şi nu acceptă niciun fel de preparate care să conţină chimicale.

Deşi cântă agresiv pe scenă, la Bucureşti germanii de la Rammstein se vor linişti în culise. Rammstein au cerut în mod special o camera unde să vizioneze Campionatul Mondial.

Festivalul Sonisphere are loc între 25 şi 27 iulie la Romexpo. În fiecare zi de festival sunt aşteptaţi cel puţin 20.000 de oameni.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: festival artisti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close