Antena 3 CNN Timp liber Muzică Red Hot Chili Peppers a ajuns la Bucureşti. Membrii trupei au venit cu un avion privat

Red Hot Chili Peppers a ajuns la Bucureşti. Membrii trupei au venit cu un avion privat

Red Hot Chili Peppers a ajuns la Bucureşti. Membrii trupei au venit cu un avion privat
Sursa foto: Foto: ticketsinventory.com
30 Aug 2012   •   21:10

Mai e o zi până la concertul anului. Red Hot Chilli Peppers urcă mâine pe scena Arenei Naţionale, dar membrii trupei au venit de la Zagreb astăzi. Avionul lor privat a aterizat în jurul orei 17.58 pe Aeroportul Băneasa. Cei patru artişti sunt cazaţi împreună cu familiile la un hotel de cinci stele, din centrul Capitalei.

Pe scena de la Zagreb, Anthony, Flea, Chad şi chitaristul Josh Klinghoffer au făcut un show demn de numele trupei.

Red Hot Chilli Peppers le va pune sângele în mişcare şi fanilor români - mâine. Până atunci plănuiesc 24 de ore de relaxare. Au venit cu maseurul după ei şi au cerut o cameră de meditaţie.

Chiar dacă au rezervat camere la 3 hoteluri de lux din centrul Capitalei, cel mai probabil membrii trupei vor locui pâna mâine în acelaşi hotel în care a stat şi Lady Gaga. Este singura dintre cele trei locaţii care s-a pregătit pentru a caza un număr atât de mare de "musafiri" speciali.

Chiar dacă nu au avut cerinţe extravagante, fanii trupei ştiu că Red Hot Chilli Peppers nu a fost niciodată o formaţie "cuminte". Au devenit celebri cu acordurile lor psihedelice, dar şi cu ieşirile excentrice.

Mâine seară, pe Arena Naţională vor răsuna cele mai cunoscute melodii ale trupei. Sunt aşteptaţi 45 de mii de fani, iar cei care nu şi-au cumpărat din timp bilete ar trebui să se îngrijoreze.

×
Subiecte în articol: Arena Nationala
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close