Antena 3 CNN Timp liber Muzică Un român a fost premiat la Miami, pentru cel mai bun remix al anului

Un român a fost premiat la Miami, pentru cel mai bun remix al anului

Un român a fost premiat la Miami, pentru cel mai bun remix al anului
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Apr 2016   •   12:55

Paul Damixie a reuşit să intre în atenţia melomanilor din lumea întreagă cu remixul său la piesa celebrei soliste Adelle, „Hello”, transmite Pressalert.

Apreciat de mai multe site-uri de specialitate, timişoreanul a fost recompensat recent cu premiul pentru remixul anului, la Miami. Evenimentul a purtat numele de The Remix Awards şi s-a desfăşurat în cadrul celei mai celebre conferinţe mondiale dedicate muzicii de dans, Miami Music Week.

Timişoreanul a primit acest premiu din mâinile unuia dintre cei mai celebri DJ ai lumii, Steve Angello. Paul Damixie a câştigat premiul la categoria „Radio Airplay“.

Printre artiştii care au acordat premiile acestui concurs s-au numărat Zedd, The Chainsmokers, Jonas Blu, Lost Frequencies, Afrojack, Armin Van Buuren, Kaskade, R3hab sau Steve Aoki.

Paul Damixie s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. A mixat pe aceeaşi scenă cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO şi a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din diverse ţări. Proiectul dance Radio Killer, format din Paul Damixie şi Lee Heart s-a impus de-a lungul timpului atât în ţară cât şi în afara graniţelor printr-un sound fresh şi electrizant, care a avut succese cu o serie de melodii care au ocupat locuri fruntaşe în topuri.

 

×
Subiecte în articol: premiu dj
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close