Antena 3 CNN Timp liber Muzică România, câştigătoare în competiţia Rio+20 Global Youth Music Contest!

România, câştigătoare în competiţia Rio+20 Global Youth Music Contest!

România, câştigătoare în competiţia Rio+20 Global Youth Music Contest!
08 Iun 2012   •   12:32

Milena Paraschiv şi Radu Popescu sunt două nume care vor răsuna la Conferinţa ONU despre Dezvoltare Durabilă de la Rio de Janeiro din iunie 2012! Cei doi tineri, reprezentând România, au ieşit învingători în votarea online la nivel mondial care a avut loc în cadrul concursului Rio+20 Global Youth Music Contest. Concursul, în anticiparea conferinţei ONU de la Rio de Janeiro, s-a adresat tinerilor de pretutindeni, încurajându-i să exprime prin muzică mesaje legate de un viitor mai sustenabil.

În România concursul a fost coordonat şi implementat de Rotaract Triumph Bucureşti, având ca parteneri Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST), UNDP România, WWF România, Districtul Rotaract 2241 şi Fundaţia Scheherazade.

Câştigătorii la nivel naţional au fost susţinuţi mai departe prin voturi online şi în competiţia internaţională, unde s-au confruntat cu melodii din peste 60 de ţări, de pe toate continentele, înscrise pe platforma online www.global-rockstar.net.

Pe 18 mai, la încheierea votării, videoclipul „Open Your Eyes” al românilor Milena Paraschiv si Radu Popescu a ieşit învingător iar cei doi români vor merge la Conferinţa ONU pe Dezvoltare Durabilă din 20 – 22 iunie de la Rio de Janeiro unde vor intepreta live melodia câştigătoare, reprezentând mesajul tinerilor de pretutindeni.

În cinstea lor şi a victoriei României, Rotaract Triumph Bucureşti vă invită vineri, 8 iunie 2012, ora 21:00 într-un cadru unic la Restaurantul Sole din Bucureşti (Bd. Iancu de Hunedoara nr.48, et.15, sector 1), unde va avea loc petrecerea de celebrare a învingătorilor şi veţi avea ocazia de a asculta live melodia câştigătoare.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close