Antena 3 CNN Timp liber Muzică Saga Festival, primul festival de muzică programat în București din 2021, va avea loc în septembrie

Saga Festival, primul festival de muzică programat în București din 2021, va avea loc în septembrie

Saga Festival, primul festival de muzică electronică programat în București anul acesta, se va desfășura în perioda 10-12 septembrie, și va cuprinde peste 50 de artiști.

Saga Festival, primul festival de muzică programat în București din 2021, va avea loc în septembrie
Sursa foto: Pixabay
de Ruxandra Rădulescu    |    22 Apr 2021   •   12:44

Festivalul de muzică electronică, Saga Festival se va desfășura în București în perioada 10-12 septembrie, și va include peste 50 de artiști, prolifici din mai multe genuri printre care techno și house. 

Deși ediția de anul trecut a festivalului a fost anulată, organizatorii promit o experiență în care publicul va fi atras într-un univers al energiilor explozive.

Recent au fost anunțați cei peste 50 de artiști care vor concerta pe scena din parcul Izvor.

Printre aceștia se află nume grele din muzica electronică precum: Alan Walker, John Newman, Tiesto, Adam Beyer, Franky Rizardo și mulți alții. 

Biletele pot fi achiziționate în rate

Inițial ediția de anul acesta a fost anunțată în luna iunie, însă din cauza pandemiei, evenimentul a fost anulat. 

La momentul de față nu există precizări despre condițiile pe care participanții vor trebui să le îndeplinească pentru a avea acces la festival, în contextul epidemiei de COVID-19.

Biletele pentru cele trei zile de festival, au prețuri cuprinse între 299 lei și 799 lei, și pot fi achiziționate în rate.

Pe pagina Saga Festival este menționat că, în cazul în care evenimentul din septembrie va fi anulat, cei care au cumpărat bilete vor primi banii înapoi.

 

×
Subiecte în articol: festival muzica București
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close