Antena 3 CNN Timp liber Muzică Scena de la Zone Arena nu are autorizaţie de construcţie

Scena de la Zone Arena nu are autorizaţie de construcţie

Scena de la Zone Arena nu are autorizaţie de construcţie
23 Iul 2010   •   09:40

Aerosmith şi Bob Dylan au urcat pe o scernă, fără autorizaţie, în timpul concertelor de la Bucureşti. Acum autorităţile vor să desfiinţeze scena de la Zone Arena. Şi nu e singura problemă cu care s-au confruntat starurile în România...Celor de la AC DC li s-a cerut spaga pentru a iesi din tara.

Scena de la Zone Arena nu are autorizaţie de construire - aşa susţine primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a cerut desfiinţarea ei. La fel şi zeci de locatari din zona Floreasca. Ei s-au plâns că nu se mai pot odihni noaptea.

Investitorii au fost în cele din urmă de acord să demoleze tot. Şi totuşi, voci din rândul organizatorilor susţin că scena pe care au urcat de curând nume mari precum Bob Dylan sau Aerosmith ar avea toate actele în regulă.

"Din cunoştinţele noastre, Zone Arena deţine autorizaţiile necesare (...) Cert este că pentru organizatorii de evenimente lipsa locurilor dedicate desfăşurării de concerte este o problemă de multă vreme" a declarat Dragoş Chişcoci, manager comunicare Emag!c Entertainment..

Rămâne de văzut unde va avea loc concertul Ozzy Osbourne, programat pe 2 octombrie, pe aceeaşi scenă care va fi demolată.

Nu ar fi prima dată când artişti de renume au parte de surprize neplăcute în România. În luna mai, celor de la AC/DC li s-a cerut mită, la vama Nădlac, pentru a putea ieşi din ţară.

Antena 3

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close