Antena 3 CNN Timp liber Muzică SECRETUL pe care Whitney Houston credea că l-a luat cu ea, făcut public de FBI

SECRETUL pe care Whitney Houston credea că l-a luat cu ea, făcut public de FBI

SECRETUL pe care Whitney Houston credea că l-a luat cu ea, făcut public de FBI
Sursa foto: Foto: allvoices.com
24 Mar 2013   •   17:39

FBI a desecretizat zilele trecute un dosar în care Whithney Houston era obiectul unui șantaj, în care artista a plătit suma de 250.000 de dolari înainte ca agenții federali să poată interveni, scrie express.co.uk.

Se pare că Biroul Federal de Investigații (FBI) a fost sesizat în anul 1992 cu privire la o tentativă de șantaj la adresa artistei. Însă agenții nu au avut timp să acționeze, deoarece cântăreața a preferat să plătească suma cerută și anume 250.000 de dolari.

Șantajistul pretindea în acea vreme că deține detalii intime despre relațiile amoroase ale lui Whithney, intenționând să le facă publice.

Artista a declarat atunci că persoana care a amenințat-o făcea parte din grupul ei de prieteni. Whitney era căsătorită în acel timp cu compozitorul și cântărețul Bobby Brown.

În anul 1999 cântăreața a primit din Olanda o nouă serie de scrisori și casete înregistrate, în care Whitney făcea obiectul unor noi amenințări.

La începutul lunii martie, FBI a informat despre ”o tentativă” de șantaj la adresa artistei, detaliile cu privire la reușita șantajului fiind făcute publice chiar vineri.

×
Subiecte în articol: FBI santaj
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close