Antena 3 CNN Timp liber Muzică Shakira, în Africa de Sud. Cântăreaţa columbiană va interpreta imnul în deschiderea Cupei Mondiale

Shakira, în Africa de Sud. Cântăreaţa columbiană va interpreta imnul în deschiderea Cupei Mondiale

Shakira, în Africa de Sud. Cântăreaţa columbiană va interpreta imnul în deschiderea Cupei Mondiale
10 Iun 2010   •   16:35

Cântăreaţa columbiană Shakira a ajuns în Africa de Sud, cu câteva zile înainte de startul Cupei Mondiale. Vedeta a compus imnul competiţiei şi va cânta la ceremonia de deschidere. Înainte de eveniment, Shakira a vizitat o şcoală aflată în apropiere de Johannesburg.

Sute de copii s-au adunat într-o şcoală sud-africană ca să o vadă Shakira. Cântăreaţa s-a întâlnit cu cei mici în cadrul unui program caritabil care îşi propune să trimită cât mai mulţi copii defavorizaţi la şcoală.

ONG-ul din care face parte artista speră să strângă fonduri pentru ca peste 72 de milioane de copii din toată lumea să poată fi educaţi. "Îmi doresc ca fiecare copil din lume să aibă o copilărie fericită şi acces la educaţie pentru că acest lucru ne poate schimba întreaga viaţă", a spus câmntăreaţa.

Vedeta a plecat în Africa de Sud cu câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal.

Shakira a compus imnul oficial al competiţiei şi va participa astăzi la concertul de deschidere al Cupei Mondiale la Fotbal, care are loc cu o zi înainte de primul meci.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii!
x close