Antena 3 CNN Timp liber Muzică Tudor Chirilă: Piesa "Copilul care aleargă către mare", un tribut adus sfârşitului copilăriei

Tudor Chirilă: Piesa "Copilul care aleargă către mare", un tribut adus sfârşitului copilăriei

Tudor Chirilă: Piesa "Copilul care aleargă către mare", un tribut adus sfârşitului copilăriei
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Mai 2012   •   23:46

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a vorbit în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 despre piesa "Copilul care aleargă către mare" de pe noul album, un tribut adus copilăriei apuse.

"Cântecul asta vorbeşte de sfârşitul copilăriei şi de momentul copilăriei în care copilul nu îşi pune problema fericirii. Fericirea nu e o noţiune pentru el. Copii iau totul aşa cum vine. Ei nu spun sau " a declarat Tudor Chirilă.

"Intrăm în viaţa şi începem goana asta după fericire şi uităm să trăim. Cântecul este un tribut unei perioade pe care ar trebui să o recompunem daca am putea. e o nostalgie, nici măcar un regret" mai spune el.

Chirilă povesteşte din experienţa personală despre acest moment al maturizării şi al intrării în viaţa încărcată de griji a adulţilor.

"La vârsta de 9 ani am realizat că tatăl meu m-a făcut la o vârstă foarte înaintată şi că s-ar putea să îl pierd. Şi de la vârsta de 9 ani am început să mă rog ca tatăl meu să plece din lumea asta într-un moment în care eu voi fi destul de matur ca să pot să supravieţuiesc acelei piederi. Atunci a început sfârşitul copilăriei" a declarat Tudor Chirilă la "Sinteza Zilei".


×
Subiecte în articol: tudor chirila Sinteza Zilei antena3
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close