Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ultimul interviu al Mădălinei Manole: Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită (VIDEO)

Ultimul interviu al Mădălinei Manole: Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită (VIDEO)

Ultimul interviu al Mădălinei Manole: Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită (VIDEO)
14 Iul 2010   •   16:49

Update: Potrivit paginademedia.ro, interviul pe care agenţia Agerpres l-a prezentat ca fiind ultimul acordat de Mădălina Manole este un fals. Aşa-numitul interviu, în care cântăreaţa declara cât de fericită şi împlinită se simte, nu este altceva decât o înşiruire de declaraţii mai vechi luate de pe site-ul artistei.

Cu numai o zi în urmă, Mădălina Manole se declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Şi spunea că darurile pe care le apreciază sunt un zâmbet, un cuvânt al copilului ei.

Cu numai o zi înainte de a muri, Mădălina spunea că este fericită, iar darul cel mai de preţ pe care l-a primit vreodată este micuţul Petru, care acum are un an. ''Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe,? a declarat artista.

În ianuarie, a scos un nou album cu 12 piese, pe care l-a terminat după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei. "Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. (...)Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte 'Suflet gol' şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac".

Într-unul din cântece, Mădălina Manole a descris relaţia sa cu fanii. ''Sunt şi eu tot aşa cum sunteţi voi/ Şi mă simt de parc-aş fi o mică stea/ Trec mereu printre secete şi ploi/ Dar mi-e bine când vă ştiu în faţa mea!''

Mădălina Manole a mărturisit că a amânat lansarea albumului pentru că, pe "lista sufletului său", erau trecute câteva vise neîmplinite până anul trecut: ''o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu".

Mădălina şi-a împlinit visele, dar astăzi a renunţat la ele.....

Sursă articol: Agerpres

Antena  3

 

×
Subiecte în articol: interviu Mădălina Manole deces
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close