Antena 3 CNN Timp liber Turism Albena, destinația familiei tale

Albena, destinația familiei tale

Albena, destinația familiei tale
04 Iun 2015   •   16:18
Cu cei trei kilometri de plajă cu nisip fin ca mătasea, scăldata de cele mai albastre valuri și a sa atmosferă prietenoasă, Albena te încântă de la prima vedere. În această stațiune vii pentru a te bucura de serile liniștile la malul mării, pentru a respire aer proaspăt și pentru a te relaxa alături de cei dragi.

Destinația unde poți evada din cotidian

Considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai liniștite statiuni ale litoralului bulgăresc, Albena se remarca prin numeroasele resorturi de la malul mării, care pun la dispoziția turiștilor nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, dar și diverse facilități de relaxare și tratament. Turismul balnear este într-o continuă dezvoltare aici. Tocmai de aceea, tot mai mulți turiști aleg să se trateze de diverse afecțiuni fizice, în cadrul centrelor specializate răsfirate în întregul oraș. Majoritatea turiștilor prefer împachetările cu nămol și alge marine, care luptă cu success contra problemelor la nivelul oaselor și al articulațiilor. Dacă ești dornic de relaxare, îți recomandăm un masaj cu uleiuri parfumate, direct pe plajă.

Serenitate, nisip fin și ape de cristal

Căptușită cu vegetație luxuriantă și întinderi de conifere, Albena se mândrește cu o comoară autentică- Rezervația Naturală Baltata, acolo unde marea se îmbrățișează cu pădurile exotice, formând un tablou ireal. Îți recomandăm un picnic în inima naturii, liniștea domină acest ținut, iar parfumul trandafirilor este îmbătător.

Pentru că este o stațiune dedicată în special familiilor, viața de noapte nu este pronunțată în Albena, însa vei gaăsi restaurante și localuri unde se organizează diverse evenimente tradiționale și unde se servesc delicii culinare pregătite după rețete străvechi. Pe cei mici îi poți distra în parcurile special amenajate, cu tobogane, piscine, sau în centrele dedicate piticilor, cu baby-sitter.

 

de Mădălina Isar

Sejur Albena 

Hotel Laguna Beach 4*- de la  206 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/226332.

 

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close