Antena 3 CNN Timp liber Turism Antalya mea și a ta!

Antalya mea și a ta!

Antalya mea și a ta!
23 Mai 2014   •   15:35

Antalya mea este cel mai frumos oraș de pe malul Mării Mediterane, colorat de diversitate, distracție și de cele mai frumoase resorturi. Aici apele sunt limpezi și cristaline iar soarele este mereu strălucitor.

Mie îmi place să merg în Antalya cu familia și cu prietenii, dar îmi aduc aminte cu mare placere de prima mea vacanță în acestă stațiune turistică alături de cea mai bună prietenă a mea. Am câștigat atunci un dar prețios, o vacanță de neuitat cu ale cărei amintiri mă hrănesc și astăzi. Deși Antalya nu s-a schimbat prea mult de atunci, am revăzut-o cu alți ochi. Ca și atunci, și acum mi s-a părut singurul loc din lume unde aș putea petrece cea mai reușită vacanță. Și așa a fost.

Parcuri de distractii

Nu îmi aduc aminte să fii văzut atâtea tobogane și parcuri de distracții câte am găstit acum, când am fost însoțită de un prichindel obraznic și curios din fire.  Împreună am descoperit Dinopark, cel mai mare parc de dinozauri din Europa, situat la 20 de kilometri de Antalya, în Goynuk. Am vizitat și Minicity, un muzeu în aer liber situate într-o grădină cu replici în miniatura ale celor mai faimoase arhitecturi și formațiuni geologice ale Turciei. Și n-am ratat nici Aquapark, unde ne-am distrat de minune o zi întreagă și unde ne-am jucat și cu delfinii simpatici, mascotele vii ale parcului.

Plaje elegante si ape limpezi


Atunci am străbătut în lung și în lat plajele elegante ale stațiunii, ne-am bălăcit nebunește în piscina imensă de la hotel, am vizitat toate obiectivele turistice din Antalya și din jurul ei și ne-am bucurat din plin de facilitățile unui sejur în regim All Inclusive. Era cât pe-aci să obținem certificatul de scafandru la Octopus Diving Center, unde am avut parte de o aventură absolute minunată. Am înotat alături de caracatițe imense, și am explorat fascinantele recifuri de corali. Am încehiat vacanța cu o plimbare cu telefericul spre al doilea cel mai înalt vârf muntos al Turciei, Tahtali, printr-un traseu de 4000 de metri.

Antalya este cea mai populară stațiune din Turcia și destinația ideală pentru un concediu în doi, cu familia sau cu prietenii. Ospitalitatea localnicilor completează într-un mod extraordinar tabloul unui sejur de vis în care nu poți decât să te relaxezi și să te simți un oaspete special. Cu munți maiestuoși în stânga și ape de cristal albastru în dreapta, o mulțime de locuri de vizitat, printre care portul turistic, cartierul vechi sau satele specific Mediteranei , cu un aspect imaculat, împodobite cu flori, Antalya mea este unică, atrăgătoare și plină de surprise plăcute. Antalya ta cum este? Sejur Charter Antalya 

Hotel&Resort Limak Arcadia 5* de la 613 euro/pers, 7 nopti cazare cu ultra all inclusive, transport cu avionul agentia Gulliver Tours (www.gullivertours.ro ), 021/794.75.07

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close