Antena 3 CNN Timp liber Turism Bodrum, orasul emblema al Turciei

Bodrum, orasul emblema al Turciei

Bodrum, orasul emblema al Turciei
08 Iun 2014   •   11:43

Orice turist indragostit de Turcia a auzit cu siguranta de frumosul oras, Bodrum. Oamenii din toate colturile lumii vin ,,roiuri” aici datorita numeroaselor locuri fascinante, a calitatii serviciilor si a zonelor curate unde te poti relaxa cat e vacanta de lunga.

Daca in aceasta vara te gandesti sa mergi pentru prima data in acest loc, trebuie sa afli ca vei putea vizita in Bodrum ,,cate in luna si in stele”.

Bodrum o destinatie cheie

Elegant, fermecator, boem si acaparant, Bodrum te lasa masca cu numeroasele sale zone aglomerate, o vizita aici nu trebuie sa lipseasca niciodata din top 10 destinatii pe care sa le faci intr-o viata.

Pe placul pana si al celor mai pretentiosi clienti, oameni stilati si vedete celebre, toti se avanta sa descopere pas cu pas acest oras turcesc.

Pentru pasionatii de sporturi aventuroase sau pentru cei in cautare de liniste si pace, Golful Bitez trebuie bifat. Aici vei avea ocazia sa imbini multiplele activitati sportive care te caracterizeaza, sa te balacesti in apele incantatoare ale Turciei, sa te lasi purtat de ganduri si povesti romantice la apusul unui soare rosu si sa sorbi linistit dintr-un pahar mare cu limonada cu menta si gheata, in timp ce te linistesti pe un sezlong.

Paduri de portocali si plimbari in ,,Saint Tropezul” Turciei

Vei gasi in acest frumos golf o multime de restaurante si taverne unde sa iti incerci ,,norocul” si sa gusti din preparate de care nu ai mai auzit niciodata in viata ta, dar care te vor fascina si incanta cu aromele delicioase. Iar daca iti plac fotografiile, nu rata un moment romantic de care iti vei aminti cu drag toata viata ta, imortalizeaza-te in padurea de portocali si pierde-te printre petalele ademenitoare.

Era culmea ca Turcia sa nu aiba propriul ei ,,Saint Tropez”, asadar, trebuie sa stii ca il vei gasi tot in Bodrum pe plaja numita Yalikavak, cu nisip si ape stralucitoare, atat de aglomerata, dar in acelasi timp atat de linistita si de retrasa incat ti se va parea ca te afli parca intr-un glob de cristal.

Madalina Isar

Sejur Bodrum Turcia 

Hotel Family Belvedere 3* /Yalikavak-de la 223 Euro + 329 Lei, transport cu autocarul, transferuri, 6 nopți cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro, call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close