Antena 3 CNN Timp liber Turism Ce a văzut în faţa ochilor dimineaţa, când şi-a deschis cortul: "Am crezut că visez. Credeam că sunt într-o altă lume"

Ce a văzut în faţa ochilor dimineaţa, când şi-a deschis cortul: "Am crezut că visez. Credeam că sunt într-o altă lume"

Ce a văzut în faţa ochilor dimineaţa, când şi-a deschis cortul: "Am crezut că visez. Credeam că sunt într-o altă lume"
de O.P.    |    11 Sep 2014   •   12:21

Imaginaţi-vă că vă treziţi dimineaţa şi primul lucru pe care îl vedeţi atunci când deschideţi ochii este un răsărit de soare deasupra munţilor, un cer senin şi aburul unei zile toride.

Fotograful rus Oleg Grigoryev a postat pe blogul său mai multe fotografii în albumul intitulat "Tabloul de dimineaţă văzut din cort" - album care cuprinde o serie de imagini făcute în expediţiile sale montante.

Oleg este pasionat de alpinism, iar vara aceasta a experimentat o călătorie în munţii Fann din Tadjikistan, unde a urcat pe crestele înalte de 4,700 de metri.

"De obicei campam seara, făceam un foc de tabără şi pregăteam cortul. Adormeam imediat pentru că eram foarte obosit după traseul lung făcut peste zi. Iar dimineaţa, când deschideam ochii nu-mi venea să cred ce frumuseţi mi se întindeau în faţă. Credeam că sunt într-o altă lume, peisajele îţi tăiau răsuflarea", spune Oleg.

Imaginile din galeria foto de mai sus sunt grăitoare.
 

×
Subiecte în articol: munte
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close