Antena 3 CNN Timp liber Turism Cinci activitati inedite pentru un Revelion reusit

Cinci activitati inedite pentru un Revelion reusit

Cinci activitati inedite pentru un Revelion reusit
06 Noi 2014   •   12:30
Revelionul este una dintre cele mai importante nopti ale anului, astfel ca fiecare ne dorim sa avem parte de o petrecere reusita si totodata sa ne distram alaturi de cei dragi.

Top cinci activitati pentru noaptea dintre ani


Daca va petreceti revelionul in sanul familiei, nu inseamna ca nu va puteti distra la superlativ, cum ofertele pentru revelion apar precum ”ciupercile dupa ploaie” aveti de unde alege o destinatie fabuloasa precum Dubai.

Puteti schia fix in inima desertului, pentru ca da, in orasul recordurilor, Dubai exista o pista de schi numai buna de explorat. Aceasta se afla in unul dintre cele mai mari mall-uri ale orasului- Mall of the Emirates si ofera turistilor servicii exact precum orice alta statiune montana din lume. 

O alta activitate speciala este bineinteles shoppingul. Pentru ca anul nou nu poate fi intampinat fara tinute elegante, noi si speciale, va propunem sa va alegeti din timp hainutele. In Mall Dubai, cel mai mare centru comercial din lume aveti de unde alege cele mai inspirate tinute care sunt in trend pentru revelion 2015. Si bazarurile vor fi pline in Dubai de pasionatii de shopping, asta pentru ca este o varianta mult mai ieftina decat mall-urile.

 

Plimbari relaxante


Inainte de noaptea magica cand intampinam noul an, poate fi bine venita o plimbare cu cei dragi in locuri mai putin galagioase, in care sa va puteti relaxa si admira frumusetile remarcabile ale orasului. Gradina Miracol (Miracle Garden Dubai) este numai buna pentru astfel de momente.

Incercati mancarurile traditionale arabesti, pentru ca de Revelion, in functie de localul pe care il alegeti este posibil sa nu aveti ocazia sa gustati din preparatele autentice arabesti.

Descoperiti si partea mai putin promovata a Dubaiului, intr-o plimbare de o zi, de aici nu poate lipsi nici o seara traditionala cu muzica, dansuri si preparate delicioase alaturi de localnicii primitori.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai 

Hotel Marriott Jaddaf 5*- de la 1053 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun si cina de revelion, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close