Antena 3 CNN Timp liber Turism City Break in cosmopolita Roma!

City Break in cosmopolita Roma!

City Break in cosmopolita Roma!
10 Sep 2014   •   15:23
Roma este orasul cosmopolit plin cu obiective turistice importante, fiind locul ideal pentru un city break departe de problemele cotidiene intr-o frumoasa perioada tomnatica.

Roma: paradisul monumentelor impozante

Daca nu stii cum sa te relaxezi dupa o perioada lunga de munca iti propune sa descoperi incantatoarea Roma timp de trei zile, in care sa vizitezi cele mai impozante monumente si constructii pentru care acest oras italian este cunoscut.

Ziua perfecta in Roma incepe cu un mic dejun delicious pe una dintre numeroasele terase cu panorama asupra orasului, cu o atmosfera cosmopolita si boema. Preparatele delicioase ale Romei sunt recunoscute in intreaga lume, pizza si pastele pregatite in toate modurile posibile iti vor lasa gura apa, asa ca inainte sa pleci de aici trebuie sa te “aprovizionezi” pentru intoarcerea acasa.

Cladiri impresionante

In Roma vei fi impresionat de cat de multe monumente vei gasi aici, printre cele mai renumite se numara Fontana di Trevi, fiind chiar cea mai cunoscuta fantana din oras.

Fantana il infatiseaza pe Zeul Marii, Neptul intr-o trasura din carapacea unei scoici trasa de doi caluti de mare, care simbolizeaza calmitatea si nervozitatea (unul naravas, altul supus). Fantana este decorata cu basoreliefuri si imbogatita si cu alte statuete ce simbolizeaza sanatatea si prosperitatea.

City break-ul nu trebuie sa rateze cea mai importanta constructie din Roma si anume faimosul Coloseum realizata undeva prin anul 80 D.Hr, care astazi desi este practic o ruina, a fost pastrata cu foarte multa grija si constituie inca cel mai important obiectiv turistic.

Tot in Roma trebuie sa vizitezi si Basilica San Pietro ce dateaza din secolul XVI, fiind de o mare valoare pentru crestini, decorata cu lucrari ale multor artisti faimosi.

Madalina Isar

City Break Roma 

Hotel Athena 3*- de la 197 euro/persoana, transport cu avionul, 3 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close