Antena 3 CNN Timp liber Turism Club Hotel Sera – locul unde luxul se împletește cu relaxarea

Club Hotel Sera – locul unde luxul se împletește cu relaxarea

Club Hotel Sera – locul unde luxul se împletește cu relaxarea
20 Feb 2017   •   15:30

 Dacă visezi să pășești în lumea de poveste din 1001 de nopți, Club Hotel Sera este locul unde astfel de dorințe se împlinesc cât ai clipi. Alege un sejur alături de cei dragi în resortul catalogat unul dintre cele mai luxoase din Antalya și pătrunde pe tărâmul ultra all inclusive din Turcia. La câteva minute distanță de aeroport și de centrul orașului Antalya, drumul te conduce către o oază de modernitate cu arhitectură inspirată din străvechile palate otomane – Club Hotel Sera.

Cea mai bună locație pentru familiile cu copii

Resortul întins pe o suprafață uriașă de până la 40.000 de metri pătrați se află la doi pași de nisipul argintiu al plajei Lara, fiind perfect pentru turiștii care vor să combine relaxarea la soare cu distracția în cadrul resortului.

Club Hotel Sera este unul dintre resorturile cele mai luxoase din Antalya. Acesta a fost premiat 3 ani la rând la categoria ”Best Luxury Hotel” (în anii 2012, 2013 și 2014). Tot în 2013, imensul centru SPA i-a adus faima resortului încă o dată, câștigând titlul de ”World Luxury Spa Awards Country Winners”.

Club Hotel Sera – palatul de la malul mării

Dacă vrei să ai parte de o vacanță învăluită în lux, să te cazezi în apartamente somptuoase care amintesc de vechile palate otomane, să iei parte la brunch-uri cu preparate turcești de excepție și să te relaxezi la hammam, atunci Club Hotel Sera poate fi cea mai inspirată alegere.

Distracția este garantată atât la piscinele exterioare, una cu apă de mare și alta cu tobogane, în cele 8 baruri aflate pe plajă și în grădinile luxuriante, cât și la restaurantele a la carte, unde poți servi preparate chinezești, mexicane sau bucate italienești.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close