Antena 3 CNN Timp liber Turism Concediu de poveste, cu distractie pur romaneasca

Concediu de poveste, cu distractie pur romaneasca

Concediu de poveste, cu distractie pur romaneasca
26 Iun 2014   •   13:15

Tot mai multe familii aleg Jupiter ca destinaţie preferată de vacanţă şi nu doar pentru că aici plajele sunt încântătoare şi apele micuţe, sau pentru condiţiile de cazare foarte bune datorită grupului Cohotels ci şi pentru spectacolele care se organizează în cadul Teatrului de Vară Jupiter. 

Spectacole de teatru si concerte, doar o parte a distractiei

Un concediu nu este complet parca fara un concert al trupei preferate. La Teatrul de Vara Jupiter te asteapta Proconsul, Directia 5, Bosquito si Ansamblul Concertino cu cele mai frumoase piese de dragoste si cu distractie pe masura. Nu rata spectacolele de teatru care vor avea loc pe toata durata lunilor iulie si august, unde iti vei putea vedea actorii preferati interpretand roluri exceptionale.

Petrecerea este completata de cele mai bune facilitati oferite de Hotel Delta, de sporturile si serviciile de agrement de pe plaja, orchestra live, trupele de dans si invitatii surpriza, care vin in fiecare seara pe terasa hotelului. Restaurantele te imbie cu preparate traditionale romanesti, dar si cu specialitati italienesti sau gustari din peste proaspat. 

Copiii, rasfatatii tuturor

Copiii sunt si ei invitati de onoare la Teatrul de Vara Jupiter, unde ii asteapta puneri in scena inedite ale povestilor preferate. Cei mai indragiti eroi, Aladin si duhul din lampa fermecata, impreuna cu Jack cel cu vrejul de fasole si vacutele spatiale, ii vor face pe cei mici sa rada si sa se bucure de aceasta frumoasa experienta.

In plus, in cadrul Complexului CoHotels, Clubul Copiilor (gratuit pentru toti turistii), vine cu activitati educative cu care fiecare pici va fi cucerit, fie ca este vorba de Casa cu Povesti, Atelierul de Creatie, Scoala de Teatru, Parcul Copiilor Baby Land sau Plaja Copiilor.

 
Sejur Jupiter

Hotel Delta 3*– de la 530 lei, 7 nopti de cazare. Zile gratuite de vacanta - platesti 6 stai 7, gratuit 3 spectacole la Teatrul de vara Jupiter, valabil in perioada 29.06 - 06.07 si 30.06 - 07.07. Detalii pe www.cohotels.ro, Telefon  +40 241 73 13 04.

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close