Antena 3 CNN Timp liber Turism Confort si relaxare la început de vara

Confort si relaxare la început de vara

Confort si relaxare la început de vara
22 Mai 2014   •   08:56

Marea incantatoare plina de mister, soarele arzator, umbrelute ocrotitoare, sezlonguri confortabile si cocktail-uri speciale... Sunt doar cateva dintre ispitele care te asteapta la inceput de vara, în elegantul Complex Cohotels din frumoasa statiune Jupiter.

Primul lucru care te incanta odata ce patrunzi in atmosfera eleganta si distinsa a Hotelului Delta este vegetatia bogata si atent ingrijita care infrumuseteaza intregul complex, inclusiv parcul de 2700 de metri patrati in aer liber, unde este construit Baby Land, singurul parc de distractii pentru copiii care isi petrec vacanta in sudul litoralului romanesc, in Jupiter.

 
Cele mai frumoase spectacole live


O locatie linistita si plina de farmec, Hotel Delta este asezat la o aruncatura de bat de mare, cu acces direct la plaja cu nisip fin. Datorita pozitionarii sale privilegiate, facilitatile si factorii naturali oferiti de Hotel Delta este locul ideal pe care trebuie s ail alegi in vacanta de vara.  

Pe lângã sporturile si serviciile de agrement variate pe care le oferã, Complexul Cohotels este recunoscut si pentru minunatele spectacolele live pe care le oferã, în fiecare searã, pe terasa Hotelului Delta. Tot aici, si tot în fiecare searã, muzica live te însoteste într-o ambiantã romanticã si intimã, în ritm de cantonete italiene ori chansonete de pe malurile Senei, la renumitul restaurant ,,Cucina Italiana”.


Copiii merg gratis in Jupiter

Confortul si relaxarea unui sejur ideal se regasesc si  in intrarea gratuita la piscina hotelului California, parte a Grupului Cohotels, sau la sauna finlandezã si jacuzzi, aflate in acelasi hotel.

Casa cu Povesti, Centrul de Balet si Dans, Atelierul de Creatie sau Scoala de Teatru sunt doar cateva dintre surprizele pregatite pentru copiii care vor aduce zambet si bucurie in complex, in acesta vara.

Pasii de copii, glascioarele cristaline, stomacelele  infometate si chiar si Mos Ene sunt oaspetii de onoare ai Hotelului Delta, masa si cazarea pentru cei mici si voinici fiind gratuite.


Litoralul pentru toti/Jupiter 

Hotel Delta 3*– 199 lei/sejur de 6 nopti cazare fără mic dejun în perioada 27.05 – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro),
Telefon +40 241 73 13 04

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close