Antena 3 CNN Timp liber Turism Costa Brava, perla Cataloniei

Costa Brava, perla Cataloniei

Costa Brava, perla Cataloniei
11 Mai 2017   •   16:33
 Una dintre cele mai frumoase zone de coastă din Spania este Costa Brava care se întinde pe aproximativ 200 km, începând de la Blanes, la o distanță de 60 km nord-est de Barcelona, și terminând la granița cu Franța. Această parte a Cataloniei se mândrește cu o mulțime de atracții, fiind o destinație completă de vacanță pentru toate categoriile de turiști.

Frumuseți naturale fără margini

Costa Brava adăpostește locuri minunate de explorat, plaje și golfuri ascunse, numite „calas”, fie izolate, unde liniștea și frumusețea autentică este la ordinea zilei, fie aglomerate și agitate, cum sunt plajele orașelor de coastă, unde accentul este pus pe distracție și oportunități de activități interesante.

Alte locuri splendide pe care le poți vizita sunt satele fermecătoare de pe coastă, care se mândresc cu un patrimoniu istoric și arhitectural interesant. De altfel, întreaga zonă a regiunii Costa Brava este acoperită cu trasee numeroase de drumeții, așa cum este „Camino de la Ronda”, un traseu pe o distanță mai lungă, care urmează linia de coastă a Mediteranei.

Atracții de seamă

Costa Brava are ceva de oferit pentru fiecare călător care alege să-și petreacă aici o vacanță memorabilă, de la locuri magice care te vor cuceri de la prima vedere cu frumusețea lor inegalabilă, culoarea mării, minunatele formațiuni stâncoase și cele mai spectaculoase plaje.

Zona La Selva este dominată de Lloret de Mar, una dintre cele mai atractive stațiuni turistice, preferată mai ales de cei care vor să se bucure de nopți albe într-unul din diversele cluburi și baruri, precum și pentru iubitorii de sporturi acvatice, care sunt oferite din abundență. Aici se găsește și parc acvatic World Water, iubit atât de copii, cât și de părinți, care vor găsi numeroase oportunități de distracție cât e ziua de lungă.

Puțin mai la nord găsești Tossa de Mar, un oraș puțin mai mic și mai pitoresc, cu ale sale ziduri medievale și centru vechi dominat de un castel medieval aflat pe plajă, cu străzi fermecătoare, pietruite, și restaurante tradiționale elegante.

 

De Geanina Ichim

Oferte de vacanta Sejur Costa Brava

Hotel Bondia Mundial Club 3* - tarife de la 518,50 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close