Antena 3 CNN Timp liber Turism Cum văd turiştii străini Capitala României: "Bucureştiul este un HAOS divin. Este un oraş foarte viu"

Cum văd turiştii străini Capitala României: "Bucureştiul este un HAOS divin. Este un oraş foarte viu"

Cum văd turiştii străini Capitala României: "Bucureştiul este un HAOS divin. Este un oraş foarte viu"
Sursa foto: Foto: www.luchiancomsa.ro
de O.P.    |    17 Iul 2014   •   09:15

Noi vedem Bucureştiul cam aşa: câini comunitari, cerşetori, mizerie, poluare, trafic aglomerat, claxoane. Turiştii însă, în mod paradoxal, găsesc acest amalgam de ingrediente fascinant.

Străinii sunt capabili să vadă detaliile pe care noi le igonorăm sau le uităm. Un scurt documentar numit ''Meanwhile in Bucharest'', descrie, prin ochii străinilor, frumuseţea şi haosul din capitala României.

Andreas vine din Norvegia, a venit în Bucureşti pentru prima dată în anul 2006, cu intenţia de a studia, căci aici era mai ieftin. A găsit ţara noastră din greşeală, fără să aibă idee că România există în Europa. Susţine că aici a avut parte de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui.



Andreas spune că a călătorit în toată Europa şi în alte regiuni de-a lungul vieţii, însă Bucureştiul este descris de el ca fiind oraşul cu cea mai frumoasă viaţă de noapte. ''Fetele de aici sunt dintre cele mai frumoase din Europa. Arată diferit faţă de multe fete din ţările europene'', spune Christian.

Bucureştiul este un oraş în care te integrezi uşor, unde toată lumea dansează. Atunci când vine weekend-ul, tinerii îşi lasă problemele acasă şi ies la distracţie. ''Oraşul prinde viaţă. E foarte viu. Este un haos divin', îl descrie Paolo.



×
Subiecte în articol: turism documentar
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close