Antena 3 CNN Timp liber Turism Descopera comorile Orientului Mijlociu!

Descopera comorile Orientului Mijlociu!

Descopera comorile Orientului Mijlociu!
25 Iun 2014   •   16:14

O excursie in Orientul Mijlociu este o adevarata provocare pentru ca te vei trezi intr-un univers paralel de o frumusete uluitoare. Aceasta regiune este una dintre cele mai fascinante din lume, un loc pe care trebuie sa-l vezi cel putin o data in viata. De aceea Bavaria Tour vine cu o oferta deosebita la circuitul de 22 de zile catre Orientul Mijlociu.

La intersectia dintre Asia si Europa, aici gasesti cele mai mari orase ale lumii antice, unde multe dintre capitale se mandresc cu monumente remarcabile, temple, ruine si cladiri.

Impresionantul Iran

Circuitul de 22 de zile incepe prin traversarea Bulgariei si deplasare prin Turcia pana inspre granita cu Iranul, fostul grandios Imperiu Persan, drum care va trece pe langa Muntele Ararat, cel mai inalt din tara intinsa pe doua continente, locul despre care se spune ca ar fi locul in care a acostat Arca lui Noe.

In Iran vei avea ocazia sa vizitezi capitala Teheran, cu cele mai frumoase atractii turistice, Palatul Golestan, Muzeul Bijuteriilor sau Turnul Azadi, si orasele Tabriz, unde vei admira Moscheea Albastra, Palatul Municipal sau Podul Ghari, Shiraz, cu frumoasele sale moschei, Citadela Karim Khan si Gradinile Eram, ca in continuare sa pornesti spre Persepolis, capitala imperiului Ahmenid si Naqsh e Rostam, mormintele faimosilor Darius si Xerxes.

Explorarea Iranului continua cu Mormantul lui Cirus cel Mare, fondatorul imperiului Achmenid, in Pasargad, Templul Zoroastrian al Focului in Yazd, Turnurile Tacerii si Complexul Catedralei Armene Vank in Esfahan.

Azerbaidjan, Georgia si Armenia

Drumul te poarta spre Muntii Alborz, inalti de aproximativ 4900 m, si un mic popas in Banda-E-Anzali la Marea Caspica, inainte de urmatoarele aventuri.

Descopera ,,Tara Focurilor”, Azerbaidjan, si frumusetile capitalei Baku, Georgia si principalele obiective turistice din Tbilisi, Fortareata Narkala, Catedrala Sioni, Catedrala Sameba, a treia ca inaltime din lume. Vei vizita casa memoriala a lui Stalin, in Gori, si Armenia, cu a sa capitala faimoasa pentru glumele cu Radio Erevan, unde vei vizita Memorialul Genocidului, Casa lui Aram Khachaturian sau Biblioteca Matenadaren. Pe drumul inapoi in tara, vei vedea manastirea Sumela, din apropiere de orasul turcesc Trabzon.

22 de zile pline de farmec si culoare, legende si lectii de istorie ale celor mai importante popoare ale lumii si o frantura de poveste a misteriosului Orient Mijlociu.

Geanina Ichim

Circuite 2014 Iran Georgia Armenia Turcia 22 zile

Tarif: De la 1450 euro/persoana, transport cu autocarul, 21 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*, asistenta turistica. Detalii pe www.sejur-circuit.ro, call center 021.310.75.11

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close