Antena 3 CNN Timp liber Turism Galagiosul Tataouine și linistita Chergui

Galagiosul Tataouine și linistita Chergui

Galagiosul Tataouine și linistita Chergui
24 Apr 2014   •   18:10

Viata de noapte spectaculoasa, distractii, peisaje incredibile si foarte multe locuri pline de istorie. Te invitam sa descoperi cel de al treilea oras din Tunisia ca importanta, Tataouine, sau sa te relaxezi pe mirifica insula Chergui.

 

Distractie in Tataouine

 

In acest oras tunisian te vei putea alege cu numeroase obiecte de artizanat, de la mici decoratiuni, la covoare tesute in stiluri arabesti si berbere, in special in culori de negru, specific acestei zone. Tot aici poti avea parte si de nopti agitate pline de distractie in numeroasele localuri, unde se servesc bauturi cu sau fara alcool si unde vei putea asculta hiturile arabesti care rasuna in boxe. de turisti, dar foarte frumoase.

 

Descopera insula Chergui

 

Departe de agitatia oraselor tunisiene, vei avea parte de putina liniste in locurile nu foarte accesate. Insula Chergui face parte din arhipelagul insulelor Kerkenna, localizata in Şafāqis, la aproximativ 20 de km de Sfax. Reprezinta locul mirific in care vei petrece cateva clipe de liniste. Statiunile turistice luxoase, hotelurile de cinci stele, plajele salbatice pline de scoici si peisajele mioritice sigur te vor atrage aici. Una dintre faimoasele statiuni in care te poti rasfata cu bauturi racoroase traditionale este Sidi Frej. In inima insulei se afla si un aglomerat targ in care se organizeaza diferite evenimente, cum ar fi ,,Festivalul Sirenei”, din luna iulie, in care localnicii prezinta diferite traditii si obiceiuri de nunta, de dans si muzica. Daca vrei sa ajungi si pe spectaculoasa Insula a Camilelor, atunci o poti lua spre nord, unde se afla si portul El Attaya. Vei putea ajunge pe micuta insulita unde locuiesc doar camilele, cu felucca (barci asemanatoare celor din Egipt) sau de ce nu, inotand.

 

Early Booking Tunisia

Hotel Prima Life Karawan 3* - de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro),

+40 264 504 080

 

 

 

Madalina Isar

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close