Antena 3 CNN Timp liber Turism Iată care este cea mai ieftină destinație de citybreak din această toamnă

Iată care este cea mai ieftină destinație de citybreak din această toamnă

Iată care este cea mai ieftină destinație de citybreak din această toamnă
23 Aug 2018   •   11:57

Vilnius a fost desemnat ca fiind cel mai ieftin oraș pentru un citybreak în această toamnă, potrivit noilor date publicate recent.

Prețul mediu al unui citybreak (zbor plus cazare) în capitala Lituaniei costă puțin peste 80 de lire sterline din septembrie 2018 până în martie 2019, potrivit datelor adunate de TravelSupermarket, o economie de 195% față de orașul Dubrovnik, o alta destinație populară.

În încercarea de a atrage turiști mai tineri, agențiile de turism din Vilnius au denumit orașul ca fiind "Punctul G al Europei". "Nimeni nu știe unde este dar când îl găsești, este uimitor", spune sloganul.

Orașele din centrul și estul Europei au fost de asemenea bine reprezentate în indicele cu cea mai bună valoare, cu Bratislava ocupând locul doi. TravelSupermarket adaugă că un citybreak în Bratislava a fost aproape cu jumatate de preț mai ieftin decat un citybreak în Budapesta, costând doar puțin peste 103 de lire sterline.

Datele adunate au constatat că cel mai ieftin loc pentru a cumpăra o bere în Europa este capitala Bulgariei, Sofia, la doar 1,14 lire sterline pentru o halbă.

Torino din Italia s-a clasificat pe locul trei iar Lyon, Franța, pe locul patru.

Sursă: The Independent 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close