Antena 3 CNN Timp liber Turism În pași de dans spre Costa del Sol

În pași de dans spre Costa del Sol

În pași de dans spre Costa del Sol
14 Mai 2015   •   17:32
Fermecătoarea și binecunoscuta insulă spaniolă este un melanj delicat între plajele cu nisip perfect fin și satele rustice cocoțate în vârf de munte. Costa del Sol este o destinație cu o bogată ofertă de distracții și de petrecere a timpului liber.

Petreceri care țin până în zorii zilei

Cu o viață de noapte fulminantă, insula atrage turiștii prin numeroasele stațiuni care freamătă de distracții și petreceri tematice, odată cu apusul soarelui. Brodată de localuri, cluburi și restaurante moderne, destinația din Andaluzia se transformă în fiecare noapte într-un “imperiu al distracțiilor”.

Turiștii în căutarea exclusivităților și a cluburilor glamour vor găsi în Marbella o mulțime de zone dedicate petrecerilor moderne cu DJ renumiți și artiști internaționali. Dacă ești în căutare party-urilor tematice în stil spaniol, stațiunea Torremolinos, se laudă cu cele mai chic cluburi, unde petrecerile cu spumă, balurile mascate, evenimentele culturale, concursurile de dansuri flamenco sunt la mare căutare.

Festivaluri și evenimente culturale

Agitația este caracteristică insulei, mai ales că întreaga regiune este recunoscută la nivel internațional pentru faptul că organizează diverse evenimente cultural, festivaluri și parade colorate. Cel mai îndrăgit eveniment, pentru care este cunoscută îndeosebi Costa del Sol, este Carnavalul Malaga, un eveniment cu localnici deghizați în cele mai simpatice personaje, costume de epocă sau înfățisând diverse personalități. Sătenii astfel deghizați cutreieră străzile decorate în mare stil și vestesc deschiderea sezonului de vară.

In cadrul Festivalul Verdiales călătorii pot admira numeroase show-uri cu dansatori flamenco și pot participa la competițiile tradiționale.

 

Smart Voyage Costa del Sol


Hotel Best Benalmadena 4*- de la 395 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

de Mădălina Isar

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close