Antena 3 CNN Timp liber Turism Incantatoarea statiune de la poalele muntelui Olimp

Incantatoarea statiune de la poalele muntelui Olimp

Incantatoarea statiune de la poalele muntelui Olimp
01 Iul 2014   •   12:21
Incantatoarea statiune a Greciei este un loc linistit aflat la poalele muntelui Olimp. La prima vedere ai putea spune despre Nei Pori ca este o oaza de verdeata, datorita faptului ca locul este brodat de chiparosi, pini si leandri care infloresc atat de frumos incat privirile fiecarui calator sunt imediat cucerite.

Nei Pori statiunea fermecatoare a Greciei

In aceasta statiune timpul curge lin, in timp ce turistii se simt extrem de bine pe plaja lunga de aproximativ 2 km si lata de 100 de metri.

Datorita acestui lucru, plaja este impartita pe mai multe categorii: cei care vor sa leneveasca pe sezlonguri sau direct pe nisipul fin, pasionatii de sporturi pe nisip si familistii, cu totii au loc pe minunata plaja a statiunii.

Apele sunt atat de curate incat au fost premiate cu Steagul Albastru. La mal, valurile sunt calde si apa este potrivita pentru cei mici dar si pentru cei care nu stiu sa inoate, in timp ce la o distanta de aproximativ 50 de metri, apa se adanceste atat de mult incat este perfecta pentru pasionatii de scufundari.

Minunile din Nei Pori

In trecut a fost un frumos satuc de pescari, principala ocupatie a locuitorilor fiind bineinteles pescuitul si plantatiile de maslini. Chiar si acum traditiile si obiceiurile locurilor sunt mentinute cu sfintenie, insa pe pamanturile incarcate cu istorie ,,a renascut, precum pasarea phoenix” un taram modern, luxos cu toate facilitatile pentru turistii excentrici.

Strazile si ulicioarele statiunii sunt presarate cu chiparosi, pini si leandri si oriunde dai cu ochii vei vedea restaurante, cafenele, taverne si hoteluri luxoase si moderne unde se mananca foarte bine traditional.

Daca iti faci griji pentru ca nu cunosti limba greaca, trebuie sa afli ca foarte multi angajati vorbesc extrem de bine romana, pana si meniurile din unele locuri sunt scrise in romana, asa ca te vei simti in Nei Pori ca la tine acasa!

Madalina Isar

Sejur Nei Pori Grecia 

Vila Mihalis- de la 75 EUR + 329 RON, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close