Antena 3 CNN Timp liber Turism Intampina noul an in statiunea pitoreasca Constantin si Elena!

Intampina noul an in statiunea pitoreasca Constantin si Elena!

Intampina noul an in statiunea pitoreasca Constantin si Elena!
20 Oct 2014   •   12:57
 
Ofertele pentru Revelion 2015 nu contenesc sa apara, iar un sejur de iarna intr-un loc pitoresc aproape de casa si plin de obiective turistice importante este perfect pentru intampinarea noului an.


Revelion asteptat cu “sufletul la gura”

Te invitam in statiunea bulgareasca plina de traditii, Constantin si Elena pentru “a gusta” putin din spiritul si obiceiurile noului an. Localnicii se pregatesc din timp pentru aceasta sarbatoare, pe care o asteapta cu “sufletul la gura” intr-o maniera cu fast si stralucire dar totusi modesta. Sarmale in foi de vita-de-vie, vin fiert cu scortisoara si dulciuri cu sirop de trandafiri toate aranjate cu stil pe mesele decorate cu naproane albe.

O atmosfera de basm…

Noaptea de revelion va fi luminata la propriu si nu doar de cerul care se anunta senin si plin de stele ci pentru ca bulgarii isi propun ca anul acesta sa “sparga de cer” o multime de artificii colorate care vor crea o atmosfera de basm.

Din sejurul de iarna nu trebuie sa lipseasca nici sporturile care te pasioneaza, fie ca iti place sa schiezi, sa te dai cu sania sau sa incerci plimbarile cu telescaunul, nu le rata! Pentru ca aici te vei putea bucura de zapada moale pe toata perioada sejurului, la care se adauga si numeroase obiective turistice.

Iti propunem o vizita la Biserica Sfintii Constantin si Elena, o adevarata bijuterie arhitecturala unde poti lua parte la slujba de Anul Nou. Si pentru ca tot te afli in aceasta statiune nu trebuie sa ratezi nici Resedinta de Vara a Sfintilor Imparati, Euxinograd o constructie impunatoare care astazi serveste drept muzeu.

 

Madalina Isar

Revelion Constantin si Elena

Grand Hotel Varna 5*- de la 202 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close