Antena 3 CNN Timp liber Turism Intampina Noul An intr-un mod pitoresc in Taormina

Intampina Noul An intr-un mod pitoresc in Taormina

Intampina Noul An intr-un mod pitoresc in Taormina
14 Noi 2014   •   07:47
Sicilia ascunde locuri de o frumusete pitoreasca cu un farmec aparte, iar Taormina este unul dintre acele orase in care linistea si fericirea domnesc peste intreaga asezare.

Zona pitoreasca care te cucereste

Asezata pe o colina la 200 de metri deasupra apei, Taormina este zona pitoreasca care te va cuceri de cum ai pasit pe teritoriul sicilian, iar un revelion in acest loc va fi foarte diferit de ceea ce ti-ai fi putut imagina. Taormina pare suspendata intre stanci si mai ca te ameteste cu peisajele marine uluitoare, iar stradutele serpuitoare si mici par ca te conduc catre o alta lume, o lume in care pluteste dragostea de natura si de traditii.

Cladirile vechi care inca se mentin cu mandrie in fata tuturor calatorilor au un farmec aparte, iar localnicii nu se sfiesc sa discute cu fiecare calator despre obiceiurile si traditiile mostenite de sute de ani. Un sejur in perioada de iarna in Taormina este la fel de bine venit precum unul in vacanta de vara, indiferent de sezon, in aceasta “gradina a raiului” te vei putea relaxa si minuna de frumusetile naturii si de evenimentele organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Cea mai vizitata zona din Taormina

In noaptea dintre ani, centrul Taorminei va rasuna in fel si chip, iar zona cea mai vizitata de catre turisti, Piazza IX Aprile va fi cu atat mai mult luata cu “asalt” de catre vizitatori, si nu doar pentru ca de aici se pot admira cele mai uluitoare panorame asupra marii si a vulcanului Etna ci si pentru ca in cest loc se vor organiza foarte multe petreceri si concerte toate pentru intampinarea Noului An.

Din sejurul in Taormina nu trebuie sa ratezi o vizita intr-un loc istoric fermecator, la Palatul Corvaja, o constructie ce dateaza din secolul XV si in care, cu ocazia Noului An se vor organiza cateva expozitii de pictura si ceramica.

 

Madalina Isar

Revelion Sicilia 

Hotel Antares 4*- de la 295 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close