Antena 3 CNN Timp liber Turism Jeep și horse safari, în Kusadasi

Jeep și horse safari, în Kusadasi

Jeep și horse safari, în Kusadasi
22 Iun 2016   •   16:04
Unul dintre cele mai vizitate orășele turcești este fără îndoială Kusadasi, care își întâmpină turiștii cu plaje idilice și obiective turistice importante, aflate în imediata apropiere a stațiunii moderne și pline de viață. Dacă ți-ai propus un sejur aici, dar nu vrei să-ți petreci întreaga vacanță doar la soare, iată două activități interesante care să te scoată din rutină.

Jeep Safari

Pentru cica 30 de euro ai posibiltatea să vezi unele dintre cele mai frumoase zone naturale din Kusadasi, într-un mod distractiv. O plimbare off-road în munți este la ordinea zilei în Kusadasi, așa că ai de unde alege. Unul dintre traseele preferate de turiști este prin Parcul Național Dilek, care include mai multe opriri la diverse obiective turistice naturale, șu un prânz sau o cină, în funcție de perioada în care alegi să mergi în excursie.

În drumul tău poți admira celebra peșteră a lui Zeus, cunoscută pentru lacul său cristalin în care se spune că poți să faci înoți în fiecare moment al anului, temperatura acestuia rămânând constantă atât iarna, cât și vara. Totodată, vei putea admira câteva vestigi arheologice, urme ale unor temple închinate zeilor, dar și unele dintre cele mai frumoase și sălbatice plaje din Kusadasi, mărginite de pini și de vegetație luxuriantă.

Horse Safari

Una dintre cele mai interesante activități pe care le poți practica în Kusadasi, este horse safari, mai ales dacă ești pasionat de echitație. Sunt mai multe centre care închiriază cai și îți pun la dispoziție instructori autorizați care să te ghideze pe trasee, dar și care să-ți predea primele lecții de călărie. Într-un horse safari ai ocazia să descoperi unele dintre cele mai frumoase plaje, poți întra cu calul chiar și în apă, mai ales că nu se teme de apă. Una dintre cele mai alese rute este Lady Beach-Long Beach, și durează circa 40 de minute. Pentru o astfel de experiență, adulții plătesc în jur de 32 de euro, iar pentru copii care călăresc alături de părinți, plimbarea este gratis.

 

De Mădălina Isar

Sejur Kusadasi 

Hotel Albora 3*- de la 99 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close