Antena 3 CNN Timp liber Turism Lido di Jesolo orasul de la ,,capatul” Venetiei

Lido di Jesolo orasul de la ,,capatul” Venetiei

Lido di Jesolo orasul de la ,,capatul” Venetiei
05 Iun 2014   •   14:08

Cochetul oras italian Lido di Jesolo este renumit pentru intreaga coasta de 15 kilometri de plaja cu nisip auriu stralucitor, si apele marii Adriatice, foarte curate premiate cu steagul albastru. Este un loc activ de foarte bun gust, vizitat in special de catre turistii cu pretentii.

Orasul elegant si modern al Italiei

Lido di Jesolo se afla in partea de nord-est a Italiei, aproape de Venetia, in capatul caruia se afla minunata laguna venetiana, este un oras foarte diferit in sensul bun, fata de celelalte orase italienesti, desi si acesta are o nota de romantism si eleganta Italiei. Este mai mult o zona moderna incarcata cu magazine si restaurante luxoase, hoteluri cu propriile lor plaje private si sezlonguri colorate, dar mai presus de toate in aer se simte o atmosfera a viitorului.

Evenimente inedite si petreceri fastuoase

Desi nu este un oras foarte mare, si nici nu detine obiective turistice istorice, Lido di Jesolo este doldora cu locuri unde poti face cumparaturi, unde poti consuma cele mai bune delicii italienesti, cu restaurante celebre si elegante. Tot aici, datorita stradutelor atat de elegante se organizeaza deseori diferite evenimente culturale cum ar fi parade catwalk, prezentari de moda, petreceri cu artificii si multe alte evenimente culturale somptuoase.

Datorita imensei ,,dungi” de nisip fin, statiunea este una accesata nu doar de catre turistii pretentiosi ci si de catre familiile cu copii, deoarece apa marii este destul de linistita, calda si usor transparent, iar nisipul perfect pentru zbenguieli. De asemenea, te poti distra in unul din numeroasele cluburi sau poti face scurte plimbari pe bicicleta prin care poti descoperi orasul, sau de ce nu, poti porni intr-o aventura spre Venetia, fiind la aproximativ 15 minute de mers cu masina. Aici poti vizita numeroasele atractii  istorice si culturale, si multe alte lucruri distractive.

In Lido di Jesolo vei gasi si un Aqua Park distractiv si cateva sate de pescari traditionale unde vei afla despre mestesugurile satenilor si traditiile pastrate din mosi stramosi.


Madalina Isar

Sejur Lido di Jesolo Italia 

Hotel Firenze 2*-de la 163 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport individual. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close