Antena 3 CNN Timp liber Turism Lisabona si magia sarbatorilor de iarna!

Lisabona si magia sarbatorilor de iarna!

Lisabona si magia sarbatorilor de iarna!
10 Noi 2014   •   14:49
Departe de agitatia cluburilor in care petrecerile sunt “in florare”, intr-un tinut in care traditiile si obiceiurile domnesc in fiecare casa, in Lisabona, orasul fermecator al Portugaliei, organizarea petrecerii de Revelion incepe cu mult timp inainte de marele eveniment.

Ospitalitate si voie buna

Pentru ca in acest oras, voia buna si ospitalitatea sunt combinate perfect, turistii din toate colturile lumii sunt asteptati cu bratele deschise de catre localnici pentru a intampina Noul An intr-un mod ceva mai diferit decat in alte orase.

Lisabona, dominata de zeci de obiective turistice importante, se mandreste cu unul dintre cele mai marete centre istorice fiind construit pe mai multe dealuri, astfel ca strazile sunt nu doar inguste ci si “in panta” ceea ce ii da un farmec aparte.

Intr-un labirint de stradute inguste


Aleile stramte si cladirile cu pereti din piatra dura, ce par a se uni intr-o stransoare ce iti va taia respiratia sunt fenomenale, un fel de labirint de stradute care te conduc intr-o alta lume mai fascinanta si mai linistita decat orice alt loc din Europa. 

Peisajele imbunatatite cu catedrale si constructii in stil gotic, casutele modeste dar in acelasi timp elegante sunt decorate cu zeci de floricele colorate, in timp ce muzeele si parculetele care isi pastreaza linistea de odinioara par sa intregeasca acest oras binecuvantat de natura.

Desi este una dintre cele mai mici capitale ale Europei, Lisabona nu pare ca nu isi poate “duce in spate” turistii care se inghesuie sa ii descopere fermecatoarele atractii indiferent de perioada. Pe timp de iarna, Lisabona nu numai ca este inzestrata cu o altfel de alura magica, ci aici se organizeaza numeroase si diferite evenimente totul cu ocazia sarbatorilor dar si pentru a intampina asa cum se cuvine Noul An.

 

Madalina Isar

Revelion Lisabona 

Hotel Neya 4*/ Hotel Dom Pedro Palace 5*- de la 499 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, tur de oras cu ghid. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close