Antena 3 CNN Timp liber Turism Lux discret și un pahar de vorbă la Villa Ermitage - Bușteni

Lux discret și un pahar de vorbă la Villa Ermitage - Bușteni

Lux discret și un pahar de vorbă la Villa Ermitage - Bușteni
12 Iun 2014   •   16:38

Fiecare dintre noi își caută, la un moment dat, acele locuri în care să se regăsească pe sine și unde se simtă cumva ”acasă”. Dar peisaje cum oferă stațiunea Bușteni, este greu să găsești în România. De aceea admir din tot sufletul acei întreprinzători care au pus la bătaie tot ce au avut, pentru a ne primi în locații elegante și discrete, care se armonizează perfect cu împrejurimile.

Încântătoarea staţiune Buşteni

O bună parte din stațiunea Bușteni este dominată de prezența Mânăstirii Caraiman și de energia pozitivă pe care o lasă în urmă toți cei care se încumetă să ajungă până aici, în căutarea de sine și de repere spirituale profunde. M-am bucurat să descopăr o locație de o eleganță discretă și extrem de rafinată cum este Villa Ermitage, chiar la poarta mânăstirii. Cu siguranță nu este un loc pentru beții târzii și dezmăț fără limite. Și asta nu doar pentru că se află în imediata apropiere a Mânăstirii Caraiman, ci și pentru că este o locație care te face să o respecți, să te respecți pe tine ca ființă, dar și ca turist care plătește pentru a se bucura de confort, liniște și servicii de calitate.

Ca să nu mai spun de panorama pe care o oferă platoul pe care este construită atât mânăstirea, cât și vila. Mă gândesc cu jind la peisajul de vis pe care îl oferă un apus de soare în spatele munților. Cât de frumos trebuie să se vadă Crucea de pe Caraiman din acest loc divin. Nimeni nu a putut să urce o cruce atât de sus, cum au făcut-o românii pe Caraiman. De-asta sunt fericită și mă bucur că oameni precum cel care a fondat Villa Ermitage, au reușit, cu decență, îndemânare și respect, să ofere o oază de liniște și de relaxare, la cote înalte din toate punctele de vedere, la poarta unui lacas sfânt.

Linişte şi armonie montană

Când vii la Bușteni, nu cauți doar aer curat, liniște și armonie. Te hrănești cu grandoarea munților care înconjoară zona, cu peisajele de o frumusețe care te lasă fără cuvinte. Te încarci pozitiv și te bucuri de măreția pe care ți-o oferă ”Poarta Bucegilor”, atât prin relieful său spectaculos, cu peste 15 trasee tursitice care se pot parcurge în mod organizat, dar și prin obiectivele tursitice absolut încântătare, cum ar fi Casa Memorială a marelui romancier român Cezar Petrescu, Castelul Cantacuzino, Statuia Caporalului Mușat, situată în fața gării din Bușteni. Ca să nu mai pomenesc de Sfinx sau de Cascada Urlătoare.

Vino si profita acum de super oferta verii 2014 stai 6 nopti si platesti 5 – demipensiune inclusa.

Sejur Busteni

Villa Ermitage - 495 lei / persoana / sejur, platesti 5 nopti de cazare stai 6, cu mic dejun + cina, detalii pe www.villaermitage.ro .

Carmen Stefan

×
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close